Eriväelasest lapsehoidja
Moderator: Meeskond
Eriväelasest lapsehoidja
Eriväelasest lapsehoidja
The Pacifier
Ameerika sõjaväe üks tegijamaid eriväelasi, Shane Wolf (Vin Diesel), pannakse valvama missioonil kaduma läinud teadlase maja ning kaitsma tema perekonda. Kõiksuguste ohtudega kokkupuutunud ning võimsaid relvi käsitleda oskavale mehele on see aga liiast - ta ei oska ju mähkmeid vahetada. Kuid majas asub kadunud teadlase olulise tähtsusega uurimustöö ning seda tuleb iga hinna eest kaitsta. Kuigi keegi ei tea täpselt kus see asub ...
Täielikku tutvustust loe siit.
The Pacifier
Ameerika sõjaväe üks tegijamaid eriväelasi, Shane Wolf (Vin Diesel), pannakse valvama missioonil kaduma läinud teadlase maja ning kaitsma tema perekonda. Kõiksuguste ohtudega kokkupuutunud ning võimsaid relvi käsitleda oskavale mehele on see aga liiast - ta ei oska ju mähkmeid vahetada. Kuid majas asub kadunud teadlase olulise tähtsusega uurimustöö ning seda tuleb iga hinna eest kaitsta. Kuigi keegi ei tea täpselt kus see asub ...
Täielikku tutvustust loe siit.
Ãsna tüüpiline ameerika komöödia... nö. karm mees tuleb majja lapsi hoidma ja sõbruneb nendega filmi lõpuks, erilised suhted on alati muidugi pere noorimaga. Kuigi ma pean ausalt ütlema, et sellised filmid mind ei häiri, mind togib pigem see, et peategelane oli valitud Vin Diesel (ta ei meeldi mulle sellest ajast kui sain teada, et ta Hitman-i kehastab). 
4-/5
4-/5
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

Ei meeldinud! Ei ole minu stiil eriti ja taolisi komöödiaid liiga palju nähtud, naerukohti samas oli. Vin just lemmikute hulka ei kuulu, kuigi tal on ka väga häid rolle ja nüüd selle filmiga võttis midagi uut käsile ja üllatavalt hästi tuli toime, aga rohkem see film minu käest ei saa, kui ....
4/10!
4/10!
6/10
Üpriski tore oli näha Vin Dieselit komöödiafilmis, samas kui ta on ikka selline karm tegelane, nagu alati.
Sisuga vist olid väiksed probleemid, kuid hea film ajaviiteks ja ei ole igav, vaid enam-vähem lastefilmina huvitav
Üpriski tore oli näha Vin Dieselit komöödiafilmis, samas kui ta on ikka selline karm tegelane, nagu alati.
Sisuga vist olid väiksed probleemid, kuid hea film ajaviiteks ja ei ole igav, vaid enam-vähem lastefilmina huvitav
Last edited by Zinera on 03. November 2012, 19:53, edited 1 time in total.
Re: Eriväelasest lapsehoidja
Esimest korda filmi tutvustust lugedes võttis küll kulme kergitama-Vin Diesel ja lapsehoidja ? Aga no polnudki nii halb kui kartsin. Lemmikuim stseen oli Shane vs Murney. Nalja peab saama.
7/10
7/10
Re: Eriväelasest lapsehoidja
Algus näis eriti juustune kõvade meeste action-film. Eks vist oligi meelega üle pingutatud, et näidata, kui erinev oli Shane’i elu enne nn lapsehoidjaks hakkamist. Vin’i oli kena vaadata, tegelastest ei jäänud keegi eriti meelde ja ainult boobs vestlus suutis natuke naerutada. Lõpus näidatud peaaegu kissy kissy moment oli täiesti ebavajalik. 5-/10