Eriväelasest lapsehoidja

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Taavi
Ristiisa
Ristiisa

Eriväelasest lapsehoidja

Post by Taavi »

Eriväelasest lapsehoidja
The Pacifier

Ameerika sõjaväe üks tegijamaid eriväelasi, Shane Wolf (Vin Diesel), pannakse valvama missioonil kaduma läinud teadlase maja ning kaitsma tema perekonda. Kõiksuguste ohtudega kokkupuutunud ning võimsaid relvi käsitleda oskavale mehele on see aga liiast - ta ei oska ju mähkmeid vahetada. Kuid majas asub kadunud teadlase olulise tähtsusega uurimustöö ning seda tuleb iga hinna eest kaitsta. Kuigi keegi ei tea täpselt kus see asub ...

Täielikku tutvustust loe siit.
Vin
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Vin »

Seee on super-hüper hea film naq kohutaval hea!!Täiega soovitan ausalt!Eriti hea on Vin Diesel!!!!!!!!!
Fletcher
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Fletcher »

Väga tobe film. Aga naljakas oli küll ja igast muid trikke kah.

5/10
merka
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by merka »

Käib kah, Vin Dieselil muidugi on paremaidki filme olnud
Nestonia
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Nestonia »

Üsna tüüpiline ameerika komöödia... nö. karm mees tuleb majja lapsi hoidma ja sõbruneb nendega filmi lõpuks, erilised suhted on alati muidugi pere noorimaga. Kuigi ma pean ausalt ütlema, et sellised filmid mind ei häiri, mind togib pigem see, et peategelane oli valitud Vin Diesel (ta ei meeldi mulle sellest ajast kui sain teada, et ta Hitman-i kehastab). :D

4-/5
LadyBug
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by LadyBug »

Mulle väga meeldis..
Vin Diesel sai hästi selle rolliga hakkama..
nalja sai palju :wink:
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
Peata Ratsanik
Ristiisa
Ristiisa

Post by Peata Ratsanik »

Ei meeldinud! Ei ole minu stiil eriti ja taolisi komöödiaid liiga palju nähtud, naerukohti samas oli. Vin just lemmikute hulka ei kuulu, kuigi tal on ka väga häid rolle ja nüüd selle filmiga võttis midagi uut käsile ja üllatavalt hästi tuli toime, aga rohkem see film minu käest ei saa, kui ....

4/10!
d33m0n
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by d33m0n »

Mulle meeldis

8/10
kui kokku saame, siis kirjutame
Sepateus
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Sepateus »

Ausalt öeldes tekitas mulle proffesionaalse sõjaväelase ristamine lapsehoidja ametiga samasuguse tunde nagu hapukapsa kokkusegamine marmelaadiga. Vin Diesel on muidugi tubi näitleja. Tuleb meelde selline film nagu xXx, mis oli täiesti nauditav.
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

No ma ei tea, päris hea oli, üpriski koomiline oli, Vin Diesel sobis ka sellesse rolli. Muud ma ei oska ütelda ;-)
7/10
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

Post by Zinera »

6/10

Üpriski tore oli näha Vin Dieselit komöödiafilmis, samas kui ta on ikka selline karm tegelane, nagu alati.
Sisuga vist olid väiksed probleemid, kuid hea film ajaviiteks ja ei ole igav, vaid enam-vähem lastefilmina huvitav ;-)
Last edited by Zinera on 03. November 2012, 19:53, edited 1 time in total.
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Re: Eriväelasest lapsehoidja

Post by CM-Girl »

Esimest korda filmi tutvustust lugedes võttis küll kulme kergitama-Vin Diesel ja lapsehoidja ? Aga no polnudki nii halb kui kartsin. Lemmikuim stseen oli Shane vs Murney. Nalja peab saama. :))

7/10
Pixie
gatehead
gatehead

Re: Eriväelasest lapsehoidja

Post by Pixie »

Algus näis eriti juustune kõvade meeste action-film. Eks vist oligi meelega üle pingutatud, et näidata, kui erinev oli Shane’i elu enne nn lapsehoidjaks hakkamist. Vin’i oli kena vaadata, tegelastest ei jäänud keegi eriti meelde ja ainult boobs vestlus suutis natuke naerutada. Lõpus näidatud peaaegu kissy kissy moment oli täiesti ebavajalik. 5-/10
Post Reply