Darjeeling Limited

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Ristop
Raevunud härg
Raevunud härg

Darjeeling Limited

Post by Ristop »

Darjeeling Limited
The Darjeeling Limited

Kolm venda (Owen Wilson, Adrien Brody ja Jason Schwartzman), kes pole omavahel aasta otsa rääkinud, asuvad rongireisile läbi India, et leida iseend ning saada jälle sama lähedasteks nagu nad varem olid. Üksikasjadeni planeeritud retk aga võtab kiiresti vale suuna (tänu mustalt turult ostetud mürkmaole, India eriti kangele köharohule ja pipragaasile) ning nad leiavad end keset kõrbe koos oma 11 kohvri, printeri ja kiletamismasinaga. Sellest kaosest aga algab nende tõeline teekond.

http://www.forumcinemas.ee

Täielikku tutvustust loe siit.
Who needs reasons when you've got heroin.
goldenbear
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by goldenbear »

Palju parem film kui ootasin...Väga mõnus selline komöödia/draama.Oli ka väga naljakaid olukordi.Väga muhedad tüübid oli...vahepeal ikka suudsid naerma kyll ajada.Eelmise aasta üks parimaid oma zanri filme!

8,5/10 :))
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Ronet »

Andersoni filmid lähevad ideaalselt peale. Bottle Rocket, Rushmore ja Tenenbaumid veel vaatamata. Lemmik vend oli Peter (Adrien Brody). Muusika, atmosfäär.. - 9/10
adi
Ristiisa
Ristiisa

Post by adi »

Tennenbaumid vaata ära jah. Täielik perfektsus.
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

Re: Darjeeling Limited

Post by Zinera »

2/10

Terve filmi ootasin põnevusega, et kas NÜÜD juhtub midagi puändi sarnast või tuleb õpetlik osa või juhtub midagi peale tuima rongisõidu ja vennaarmastuseleidmise, kuid oh ei, vigane lõpuni välja...
Lihtsalt ei piisa näitlejaparaadist ja suvalistest dialoogidest, pettumus.
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Ma ka kunagi vaatasin seda, ja kui ma hästi mäletan, siis ma selle lõppu ei näinudki. Ma lihtsalt ei viitsinud seda lõpuni vaadata, sest kohe üldse ei saanud huumorile pihta ja mitte midagi põnevat ka ei toimunud.
adi
Ristiisa
Ristiisa

Post by adi »

Järgmine Andersoni blu-ray'ga tuleb kaasa suur APPLAUSE stend mille saate oma teleka kohale riputada ja mis hakkab filmi lõpus vilkuma.
Post Reply