Darjeeling Limited
The Darjeeling Limited
Kolm venda (Owen Wilson, Adrien Brody ja Jason Schwartzman), kes pole omavahel aasta otsa rääkinud, asuvad rongireisile läbi India, et leida iseend ning saada jälle sama lähedasteks nagu nad varem olid. Üksikasjadeni planeeritud retk aga võtab kiiresti vale suuna (tänu mustalt turult ostetud mürkmaole, India eriti kangele köharohule ja pipragaasile) ning nad leiavad end keset kõrbe koos oma 11 kohvri, printeri ja kiletamismasinaga. Sellest kaosest aga algab nende tõeline teekond.
http://www.forumcinemas.ee
Täielikku tutvustust loe siit.
Darjeeling Limited
Moderator: Meeskond
Darjeeling Limited
Who needs reasons when you've got heroin.
- goldenbear
- Teadmata kadunud

Re: Darjeeling Limited
2/10
Terve filmi ootasin põnevusega, et kas NÜÜD juhtub midagi puändi sarnast või tuleb õpetlik osa või juhtub midagi peale tuima rongisõidu ja vennaarmastuseleidmise, kuid oh ei, vigane lõpuni välja...
Lihtsalt ei piisa näitlejaparaadist ja suvalistest dialoogidest, pettumus.
Terve filmi ootasin põnevusega, et kas NÜÜD juhtub midagi puändi sarnast või tuleb õpetlik osa või juhtub midagi peale tuima rongisõidu ja vennaarmastuseleidmise, kuid oh ei, vigane lõpuni välja...
Lihtsalt ei piisa näitlejaparaadist ja suvalistest dialoogidest, pettumus.
Ma ka kunagi vaatasin seda, ja kui ma hästi mäletan, siis ma selle lõppu ei näinudki. Ma lihtsalt ei viitsinud seda lõpuni vaadata, sest kohe üldse ei saanud huumorile pihta ja mitte midagi põnevat ka ei toimunud.
Järgmine Andersoni blu-ray'ga tuleb kaasa suur APPLAUSE stend mille saate oma teleka kohale riputada ja mis hakkab filmi lõpus vilkuma.