Resident Evil: Väljasuremine
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Resident Evil: Extinction
Nüüd on võitlus inimesi elavateks surnuteks muutva tapjaviiruse vastu kandunud Nevada kõrbesse, kuna rühm ellujääjaid loodab sealtkaudu jõuda Alaskani. Nende suurimaks trumbiks on viiruse algatanud Umbrella Corporationi poolt täiustatud võimetega Alice (Milla Jovovich).
Täielikku tutvustust loe siit.
Resident Evil: Extinction
Nüüd on võitlus inimesi elavateks surnuteks muutva tapjaviiruse vastu kandunud Nevada kõrbesse, kuna rühm ellujääjaid loodab sealtkaudu jõuda Alaskani. Nende suurimaks trumbiks on viiruse algatanud Umbrella Corporationi poolt täiustatud võimetega Alice (Milla Jovovich).
Täielikku tutvustust loe siit.
Last edited by Ralf on 18. March 2010, 08:04, edited 1 time in total.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
minu arvamus filmist on see, et ma ei leia yhtegi teist zombi filmi mis võiks parem olla.
nuh mina muidugi olen juba RE ennem kokku puutunud mängude kaudu ja sealt on see Resident Evil'i pisik sisse tulnud. igatahes mina ootan suure huviga veel see kuu aega ära, et millal saaks minna vaatama.
soovitan soojalt
nuh mina muidugi olen juba RE ennem kokku puutunud mängude kaudu ja sealt on see Resident Evil'i pisik sisse tulnud. igatahes mina ootan suure huviga veel see kuu aega ära, et millal saaks minna vaatama.
soovitan soojalt
Olen RE suur austaja, ootan seda filmi juba palju kuid. Kahjuks jaab minul kull kinoskaimine ara, sest siinmail ei kujutagi ette mis filme kinost tuleb. Siin lokkab 100% piraatlus, isegi mangudel, mida poes muuakse on tagakaanel krakkimise opetus. Uhtegi originaalfilmi poodides ei muuda.
si vis pacem para bellum
siin ettepanek, keegi tubli ja tark võiks mingisuguse RE teemalise "fan site" ülesse panna umbes nagu on esh.silenthillfever.com - see kahjuks on välja surnud, kuna SH pole ammu midagi uut tulnud. mulle on jäänud kyll mulje, et RE fänne on rohkem kui 2 käe peal kokku. igatahes, veelkord, ootan väga 3 osa saabumist ja tervan RE fänne 
- uussaabas0
- Raevunud härg

Sepateus wrote:Olen RE suur austaja, ootan seda filmi juba palju kuid. Kahjuks jaab minul kull kinoskaimine ara, sest siinmail ei kujutagi ette mis filme kinost tuleb. Siin lokkab 100% piraatlus, isegi mangudel, mida poes muuakse on tagakaanel krakkimise opetus. Uhtegi originaalfilmi poodides ei muuda.
Haha, kus kohas sa elad, kui küsida kõlbab?
Oeh, täna sai see siis ära vaadatud, täitsa ok film, mulle meeldis..
Aga, kas keegi teab midagi neljandast osast, olen kuulnud kõlakaid või õigemini olen lugenud, et tuleb veel üks järg sellele filmile ja et seal mängib ka Sienna Guillory? On keegi kuulnud sellest midagi?
Aga, kas keegi teab midagi neljandast osast, olen kuulnud kõlakaid või õigemini olen lugenud, et tuleb veel üks järg sellele filmile ja et seal mängib ka Sienna Guillory? On keegi kuulnud sellest midagi?
It's your life, it's your soul, it's everything you give to him, it's my heart in your hands keep it or just let it fall, another stone placed in my wall.
j22lind wrote:Sepateus wrote:Olen RE suur austaja, ootan seda filmi juba palju kuid. Kahjuks jaab minul kull kinoskaimine ara, sest siinmail ei kujutagi ette mis filme kinost tuleb. Siin lokkab 100% piraatlus, isegi mangudel, mida poes muuakse on tagakaanel krakkimise opetus. Uhtegi originaalfilmi poodides ei muuda.
Haha, kus kohas sa elad, kui küsida kõlbab?
Hetkel elan sellises kohas nagu Kosovo, ning siinne defitsiit on originaaltooted. Muusikapoest void osta 2€ eest kahest plaadist koosneva kogumiku kuhu peale on mp3-na salvestatud naiteks Metallica koik lood lisaks veel laulusonad ja moned videod. Eile ostsin endale 3€ eest naiteks Auto Cad 2008.
si vis pacem para bellum