Resident Evil: Väljasuremine

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Ralf
love <3

Post by Ralf »

Resident Evil: Extinction

Nüüd on võitlus inimesi elavateks surnuteks muutva tapjaviiruse vastu kandunud Nevada kõrbesse, kuna rühm ellujääjaid loodab sealtkaudu jõuda Alaskani. Nende suurimaks trumbiks on viiruse algatanud Umbrella Corporationi poolt täiustatud võimetega Alice (Milla Jovovich).

Täielikku tutvustust loe siit.
Last edited by Ralf on 18. March 2010, 08:04, edited 1 time in total.
Girl17
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Girl17 »

Millal see eesti kinodesse jõuab?
Ei jõua ära oodatagi :? loodan et see on ootamist väärt :)
It's your life, it's your soul, it's everything you give to him, it's my heart in your hands keep it or just let it fall, another stone placed in my wall.
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Post by Robert »

Oh jumal, tutvustuses on ju öeldud, et 5. oktoobril.
-sander-
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by -sander- »

Selle peale öeldakse, et uudiseid ei loeta lõpuni ;)
Image
Hea Aasta
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Hea Aasta »

Jube, kui madale mõne filmiga ikka langetakse. :x
Ecu
Batman alustab
Batman alustab

Post by Ecu »

minu arvamus filmist on see, et ma ei leia yhtegi teist zombi filmi mis võiks parem olla.
nuh mina muidugi olen juba RE ennem kokku puutunud mängude kaudu ja sealt on see Resident Evil'i pisik sisse tulnud. igatahes mina ootan suure huviga veel see kuu aega ära, et millal saaks minna vaatama.
soovitan soojalt ;-)
Sepateus
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Sepateus »

Olen RE suur austaja, ootan seda filmi juba palju kuid. Kahjuks jaab minul kull kinoskaimine ara, sest siinmail ei kujutagi ette mis filme kinost tuleb. Siin lokkab 100% piraatlus, isegi mangudel, mida poes muuakse on tagakaanel krakkimise opetus. Uhtegi originaalfilmi poodides ei muuda.
si vis pacem para bellum
Ecu
Batman alustab
Batman alustab

Post by Ecu »

siin ettepanek, keegi tubli ja tark võiks mingisuguse RE teemalise "fan site" ülesse panna umbes nagu on esh.silenthillfever.com - see kahjuks on välja surnud, kuna SH pole ammu midagi uut tulnud. mulle on jäänud kyll mulje, et RE fänne on rohkem kui 2 käe peal kokku. igatahes, veelkord, ootan väga 3 osa saabumist ja tervan RE fänne 8)
Priit
Ristiisa
Ristiisa

Post by Priit »

RE fänne on vähe, kõik on pigem "kunagi sai mängitud" tüüpi. RE4 oli saast ju, koos filmidega. ;-)
There was a HOLE here. It's gone now.
r.m.x
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by r.m.x »

ootan seda väga ,kahjuks re 2 film oli sitt aga esimene film oli hea

ja re 4 oli jumala norm mäng.
Ecu
Batman alustab
Batman alustab

Post by Ecu »

Priit wrote:RE fänne on vähe, kõik on pigem "kunagi sai mängitud" tüüpi. RE4 oli saast ju, koos filmidega. ;-)

ma arvasin kunagi sama, aga usu mind neid on yllatavalt palju, lihtsalt mitte siin
uussaabas0
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by uussaabas0 »

Filmid on küll väga lahedad, ootan ka ise kolmanda osa saabumist. Endal on olemas Resident Evil teine film, kuid kahjuks/õnneks pole kunagi mänge mängin, ning ei tea eriti nendest mängudest midagi :?
j22lind
Batman alustab
Batman alustab

Post by j22lind »

Sepateus wrote:Olen RE suur austaja, ootan seda filmi juba palju kuid. Kahjuks jaab minul kull kinoskaimine ara, sest siinmail ei kujutagi ette mis filme kinost tuleb. Siin lokkab 100% piraatlus, isegi mangudel, mida poes muuakse on tagakaanel krakkimise opetus. Uhtegi originaalfilmi poodides ei muuda.

Haha, kus kohas sa elad, kui küsida kõlbab? :))
Girl17
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Girl17 »

Oeh, täna sai see siis ära vaadatud, täitsa ok film, mulle meeldis..
Aga, kas keegi teab midagi neljandast osast, olen kuulnud kõlakaid või õigemini olen lugenud, et tuleb veel üks järg sellele filmile ja et seal mängib ka Sienna Guillory? On keegi kuulnud sellest midagi?
It's your life, it's your soul, it's everything you give to him, it's my heart in your hands keep it or just let it fall, another stone placed in my wall.
Sepateus
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Sepateus »

j22lind wrote:
Sepateus wrote:Olen RE suur austaja, ootan seda filmi juba palju kuid. Kahjuks jaab minul kull kinoskaimine ara, sest siinmail ei kujutagi ette mis filme kinost tuleb. Siin lokkab 100% piraatlus, isegi mangudel, mida poes muuakse on tagakaanel krakkimise opetus. Uhtegi originaalfilmi poodides ei muuda.

Haha, kus kohas sa elad, kui küsida kõlbab? :))

Hetkel elan sellises kohas nagu Kosovo, ning siinne defitsiit on originaaltooted. Muusikapoest void osta 2€ eest kahest plaadist koosneva kogumiku kuhu peale on mp3-na salvestatud naiteks Metallica koik lood lisaks veel laulusonad ja moned videod. Eile ostsin endale 3€ eest naiteks Auto Cad 2008.
si vis pacem para bellum
Post Reply