Alkoholireklaam vallutab telekanaleid

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Post by Robert »

Pühadeaeg on endaga kaasa toonud alkoholireklaamide tulva, kuid riigikogus valmiv uus reklaamiseadus ei tee kangema kraami reklaamimisele ka tulevikus olulisi kitsendusi. Neljapäevase TV3 otsesaate ĢKahvelģ jooksul jõudsid end teleekraanil reklaamida seitse erinevat alkoholitoodet, kirjutas Eesti Päevaleht.

T?ielikku uudist loe siit
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

Post by Weirdo »

Ma tean, et alkohol ei ole hea asi ja et alkoholitootjad on need, kel kõige rohkem raha reklaamide tegemiseks. Kuid sellele vaatamata olen juba ammu avastanud, et kõige paremad reklaamid on just nimelt alkoholil. Ma tihti lausa naudin, kui head reklaamid need on :)
See aga ei tähenda, et ma nüüd tormaks neid jooke kohe poodi ostma. Kuigi, paar asja on reklaami ajel ära proovitud, mida ilmselt oleks ostnud ka niisama.
Gamma14
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Gamma14 »

Need nõmedad alkoholireklaamid ajavad tõesti okse kurku! No mida veel. Hilja õhtul filmi vaadates olen isegi juba väsinud ja siis pean veel poolt tundi napsureklaame taluma. Kas Eestis pole siis küllalt alkohoolikuid, et peab neile ette näitama, millist viina tuleb järgmisena ostma minna???
trintsu111
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by trintsu111 »

eriti närvi ajavad reklaamid siis kui nad on mingi hea filmi vahepeal ja siis näidatakse kaa neid veel nii pikalt et vahepeal võiks kasvõi poes ära käia :x
samas need alko reklaamid polegi ju need kõige ullemad, valimis, oxiäksioni, ajaksi ja tsillit bängi omad on sadu kordi juramad. :pööritus:
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

Post by Weirdo »

Alkoreklaamid jub jumala kaifisd! Minu melest vähgemalt. Reklaami ajal just hää omhgi uue pufedeli järgi minnA :)) VBlendamed id ja varem mainitud minu arust palju tüütutmad.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Weirdo wrote:Alkoreklaamid jub jumala kaifisd! Minu melest vähgemalt. Reklaami ajal just hää omhgi uue pufedeli järgi minnA :)) VBlendamed id ja varem mainitud minu arust palju tüütutmad.

Ai-ai, keegi on joonud. :P
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Post by Robert »

Alkoholireklaamid on jah kaifid, tavaliselt väga stiilsed. Sa, Gamma14 eelistad sidemete ja oxi actionite omi?
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

Post by Weirdo »

Fletchu wrote:Ai-ai, keegi on joonud. :P

Otseloomulikult, seekord tuli uus aasta 3 korda :P
Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

Ok,alko reklaamid on njh paremad,kui mingid Ajax'i omad.
Ma vaatan reklaami ja mõtlen,et näidatakse,kui hea ja fun on alkot panna jne. Siis on kõik korras ... Elad paradiisis vms. :?
TV3's on asi eriti hull.
Ma 1kord mõtlesin ära lugeda,mitu alko reklaami ühe pausi ajal on.
Ausalt öeldes läks lugemine sassi.
Vähemalt iga teine reklaamis gin'i või viina. :x
Storm
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Storm »

Pixie wrote:Ausalt öeldes läks lugemine sassi.

ega jah.. kui arvud l2hevad suuremaks kui 3, siis v6ib ikka t6siseid probleeme tekkida^^

Minul on vist kyll t6esti vedanud, sest suudan suhteliselt neutraalselt suhtuda sellistesse reklaamidesse. M6nikord leidub kyll nii idioodseid reklaame, et tule taevas appi. Nagu viimaseaja kullatykk, see kuradi jogurti reklaam, kus printsess enda n2pu katki teeb, nagu WTF, kust otsast see jogurtiga seotud on :D . Aa, tegelikult olen mn6i yksik kord ikkagi vihastanud, kui m6ne v2ga hea filmi ajal lastakse 10 minutut enne l6ppu mingi kuradi reklaam :vihane: .
Legalize IT!
Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

Storm wrote:
Pixie wrote:Ausalt öeldes läks lugemine sassi.

ega jah.. kui arvud l2hevad suuremaks kui 3, siis v6ib ikka t6siseid probleeme tekkida^^
Ei,mul tekivad raskused 10 juures ja üle selle.
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Lugesin ükskord kokku palju pooleteisetunnipikkuse filmi juures reklaame on. TV3s kestis see 2 tundi. 3 reklaamipausi oli. Kokku tuli 55 reklaami. Esimese pausi ajal 16, teise 24 ja kolmanda 15 reklaami. Kokku oli 7 alkoholi reklaami.
Post Reply