Alkoholireklaam vallutab telekanaleid
Moderator: Meeskond
Pühadeaeg on endaga kaasa toonud alkoholireklaamide tulva, kuid riigikogus valmiv uus reklaamiseadus ei tee kangema kraami reklaamimisele ka tulevikus olulisi kitsendusi. Neljapäevase TV3 otsesaate ĢKahvelģ jooksul jõudsid end teleekraanil reklaamida seitse erinevat alkoholitoodet, kirjutas Eesti Päevaleht.
T?ielikku uudist loe siit
Pühadeaeg on endaga kaasa toonud alkoholireklaamide tulva, kuid riigikogus valmiv uus reklaamiseadus ei tee kangema kraami reklaamimisele ka tulevikus olulisi kitsendusi. Neljapäevase TV3 otsesaate ĢKahvelģ jooksul jõudsid end teleekraanil reklaamida seitse erinevat alkoholitoodet, kirjutas Eesti Päevaleht.
T?ielikku uudist loe siit
Ma tean, et alkohol ei ole hea asi ja et alkoholitootjad on need, kel kõige rohkem raha reklaamide tegemiseks. Kuid sellele vaatamata olen juba ammu avastanud, et kõige paremad reklaamid on just nimelt alkoholil. Ma tihti lausa naudin, kui head reklaamid need on
See aga ei tähenda, et ma nüüd tormaks neid jooke kohe poodi ostma. Kuigi, paar asja on reklaami ajel ära proovitud, mida ilmselt oleks ostnud ka niisama.
See aga ei tähenda, et ma nüüd tormaks neid jooke kohe poodi ostma. Kuigi, paar asja on reklaami ajel ära proovitud, mida ilmselt oleks ostnud ka niisama.
-
trintsu111
- Sõrmuste Isand

- Ralf
- love <3
Weirdo wrote:Alkoreklaamid jub jumala kaifisd! Minu melest vähgemalt. Reklaami ajal just hää omhgi uue pufedeli järgi minnAVBlendamed id ja varem mainitud minu arust palju tüütutmad.
Ai-ai, keegi on joonud.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Ok,alko reklaamid on njh paremad,kui mingid Ajax'i omad.
Ma vaatan reklaami ja mõtlen,et näidatakse,kui hea ja fun on alkot panna jne. Siis on kõik korras ... Elad paradiisis vms.
TV3's on asi eriti hull.
Ma 1kord mõtlesin ära lugeda,mitu alko reklaami ühe pausi ajal on.
Ausalt öeldes läks lugemine sassi.
Vähemalt iga teine reklaamis gin'i või viina.
Ma vaatan reklaami ja mõtlen,et näidatakse,kui hea ja fun on alkot panna jne. Siis on kõik korras ... Elad paradiisis vms.
TV3's on asi eriti hull.
Ma 1kord mõtlesin ära lugeda,mitu alko reklaami ühe pausi ajal on.
Ausalt öeldes läks lugemine sassi.
Vähemalt iga teine reklaamis gin'i või viina.
Pixie wrote:Ausalt öeldes läks lugemine sassi.
ega jah.. kui arvud l2hevad suuremaks kui 3, siis v6ib ikka t6siseid probleeme tekkida^^
Minul on vist kyll t6esti vedanud, sest suudan suhteliselt neutraalselt suhtuda sellistesse reklaamidesse. M6nikord leidub kyll nii idioodseid reklaame, et tule taevas appi. Nagu viimaseaja kullatykk, see kuradi jogurti reklaam, kus printsess enda n2pu katki teeb, nagu WTF, kust otsast see jogurtiga seotud on
Legalize IT!