Titanic

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Asko
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Titanic

Post by Asko »

Titanic
Titanic (1997)

Järjekordne Titanicu teemaline film, mis pälvis sedapuhku 11 Oscarit.
Tegemist on suurejoonelise ja tundeküllase armastuslooga, mis pälvis kinosõprade tähelepanu terves maailmas.
Kaasa teevad paljud nüüdisaja staarid nagu Leonardo DiCaprio ja Kate Winslet. Muusika on filmile andnud Celine Dion, lauluga "My Heart Will Go On"
Loo keskmeks on kahe noore, Rose`i (Kate Winslet) ja Jacki (Leonardo DiCaprio) armastuslugu. Noored, keda lahutab klassivahe, leiavad üksteise südamed uppumatuks peetud Titanicu esimese reisi ajal. Asjade käiku aga muudab Titanicu kokkupõrge jäämäega..

Ülevaate lisas: Kaido

Loe täielikku tutvustust siit
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
athen
Batman alustab
Batman alustab

Post by athen »

See on film mille peale langevad pisikesed tüdrukud hordide kaupa. Oma aja kohta kindlasti väga suurejooneline teos. Story südamelähedame ja kaasakiskuv, Kate Winsleti osa üsna hea, kuid Leonardo Di Caprio oma teatud oskamatuses ja labasuses.
xR
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by xR »

Üks minu lemmik film.
Pisar tuleb alati silma filmi lõpus
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

näinud umbes viis korda, äa tüütab lõpuks
ImageImageImage
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Cochrane »

Ja huvitav küll, mul on see film ikka veel vaatamata. Ei olnud tahtmist vaadata tookord kui kinodes hakkas jooksma, ja pole ka neil kordadel vaadanud, kust telekast näidatud. Ju siis ei tõmba eriti.
Taavi
Ristiisa
Ristiisa

Post by Taavi »

See ei ole väga igav. Ilma mõradeta, nagu ajakirjanikud tihti selle kohta ütlevad. Eks ta enda Oscarid suure eelarve ja veel suurema menu pärast sai, aga vaadata tasuks siiski. Ise olen mingi 2-3 korda ehk näind. Efektiivselt on tehtud ... laevahukk ja asjad.
Mihkel
Ristiisa
Ristiisa

Post by Mihkel »

Jama, aga lahe laeva uppumine.
ettena
Batman alustab
Batman alustab

Post by ettena »

Kõik räägivad koguaeg, et nii jama film jne. et nii palju nähtud jne. aga ärge vaadake siis nii palju, kui ära tüütab :roll: mulle endale meeldib see film...
Hea film on...
Nutnud olen ma selle ajal ühe korra... see oli, siis kui ma seda filmi teist korda nägin...
Tegelikult olen ma Titanicut üle 20 korra kindlasti näinud, sest ma lindistasin selle kunagi ja vaatasin seda iga päev...
Siis viskas kopa ette, aga mingi aasta aega umbes ei vaadanud ja siis jälle meeldis :lol: :wink:
k2w
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by k2w »

Tõsi ta on, et mitmekordne filmivaatamine rikub enamikel juhtudel elamuse. Titanic oli küll hea film, mäletan isegi, kui neid mitmeid-mitmeid aastaid tagasi sai paar pisarat ka siis "valatud", aga tegelikult on ta ju niivõrd üle haibitud. Tee mis tahad, vaata kuidas tahad, 11 Oscarit ta ei vääri.
Kaisukaru
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Kaisukaru »

Eks mindki tüütab see juba varsti ära, aga lahe film on ta küll. Ühele minu sõbrale meeldib see jubedalt, lemmikfilm...Ei saa aru kuidas ta saab seda nii mitu korda vaadata :shock:
See on minu arvamus ja keegi ei solvu ;)
Margus Kiis
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Margus Kiis »

See on film suurtest laevamudelitest ja mis nendega teha saab. Kogu see nn. draamaosa oli puhas jura, täis lapsusi ja ajaloolisi fopaasid (Picasso "Avingoni neiud" Titanicul -- tule taevas appi -- see istus Picasso ateljee riiulil ja ainult lähemad sõbrad teadsid sellest). Winslet ja DiCaprio mängisid lausa üllatavalt halvasti, teistest rääkimata. Igatahes kogu see nende armujant oli ikka väga piinlik.
Katastroof päris hästi filmitud-lavastatud. Rauaga Cameron mängida oskab.

Kogu see raske rahaga kinni taotud haip selle filmi ümber ajab siiani öökima. Riina Sildose hääl õhkamas: "Ja uppujate suust tuli hingeauru..."
Brrrrrrrrrrrr
KÃĩik pole kuld mis hiilgab, kÃĩik pole s..t mis haiseb.
Girl17
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Girl17 »

Hea film on... :)
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Post by lostinthemist »

Üks parimaid filme filmiajaloos. Minu meelest ta väärib küll 11 Oscarit, keegi mainis juba midagi sellist. Näitlejatöö oli hea, eriti Kate Winslet'i ja Leonardo DiCaprio oma. Suhete, enne katastroofi toimunutega üle ei pingutatud. Parimaks osaks on see koht, kus hakkab uppuma. Tõepoolest, rabav vaatepilt, eriti kui murdus pooleks.
Üks headest filmidest, mida vaataks uuesti ja uuesti.
ja minu meelest seda näidatakse kord aastas, enamasti jõuludel või uue aasta alguses/vana aasta lõpus. Ärge nurisege nüüd. :D
9/10
LadyBug
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by LadyBug »

Kohutavalt hea film.
lõpp on tõeliselt kurb
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

Post by Weirdo »

Ehh....filmiklassika :P
Seda on inimesed vist küll kõige rohkem näinud ja seetõttu ka ära tüüdanud. Telekas näidatakse ka vähemalt üks kord aastas.

Suurejooneline ja hea film. Pole ühtki halba sõna öelda. Ka mitte näitlejatööde kohta.
Post Reply