Titanic
Moderator: Meeskond
Titanic
Titanic
Titanic (1997)
Järjekordne Titanicu teemaline film, mis pälvis sedapuhku 11 Oscarit.
Tegemist on suurejoonelise ja tundeküllase armastuslooga, mis pälvis kinosõprade tähelepanu terves maailmas.
Kaasa teevad paljud nüüdisaja staarid nagu Leonardo DiCaprio ja Kate Winslet. Muusika on filmile andnud Celine Dion, lauluga "My Heart Will Go On"
Loo keskmeks on kahe noore, Rose`i (Kate Winslet) ja Jacki (Leonardo DiCaprio) armastuslugu. Noored, keda lahutab klassivahe, leiavad üksteise südamed uppumatuks peetud Titanicu esimese reisi ajal. Asjade käiku aga muudab Titanicu kokkupõrge jäämäega..
Ülevaate lisas: Kaido
Loe täielikku tutvustust siit
Titanic (1997)
Järjekordne Titanicu teemaline film, mis pälvis sedapuhku 11 Oscarit.
Tegemist on suurejoonelise ja tundeküllase armastuslooga, mis pälvis kinosõprade tähelepanu terves maailmas.
Kaasa teevad paljud nüüdisaja staarid nagu Leonardo DiCaprio ja Kate Winslet. Muusika on filmile andnud Celine Dion, lauluga "My Heart Will Go On"
Loo keskmeks on kahe noore, Rose`i (Kate Winslet) ja Jacki (Leonardo DiCaprio) armastuslugu. Noored, keda lahutab klassivahe, leiavad üksteise südamed uppumatuks peetud Titanicu esimese reisi ajal. Asjade käiku aga muudab Titanicu kokkupõrge jäämäega..
Ülevaate lisas: Kaido
Loe täielikku tutvustust siit
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
Kõik räägivad koguaeg, et nii jama film jne. et nii palju nähtud jne. aga ärge vaadake siis nii palju, kui ära tüütab :roll: mulle endale meeldib see film...
Hea film on...
Nutnud olen ma selle ajal ühe korra... see oli, siis kui ma seda filmi teist korda nägin...
Tegelikult olen ma Titanicut üle 20 korra kindlasti näinud, sest ma lindistasin selle kunagi ja vaatasin seda iga päev...
Siis viskas kopa ette, aga mingi aasta aega umbes ei vaadanud ja siis jälle meeldis :lol: :wink:
Hea film on...
Nutnud olen ma selle ajal ühe korra... see oli, siis kui ma seda filmi teist korda nägin...
Tegelikult olen ma Titanicut üle 20 korra kindlasti näinud, sest ma lindistasin selle kunagi ja vaatasin seda iga päev...
Siis viskas kopa ette, aga mingi aasta aega umbes ei vaadanud ja siis jälle meeldis :lol: :wink:
-
Margus Kiis
- Teadmata kadunud

See on film suurtest laevamudelitest ja mis nendega teha saab. Kogu see nn. draamaosa oli puhas jura, täis lapsusi ja ajaloolisi fopaasid (Picasso "Avingoni neiud" Titanicul -- tule taevas appi -- see istus Picasso ateljee riiulil ja ainult lähemad sõbrad teadsid sellest). Winslet ja DiCaprio mängisid lausa üllatavalt halvasti, teistest rääkimata. Igatahes kogu see nende armujant oli ikka väga piinlik.
Katastroof päris hästi filmitud-lavastatud. Rauaga Cameron mängida oskab.
Kogu see raske rahaga kinni taotud haip selle filmi ümber ajab siiani öökima. Riina Sildose hääl õhkamas: "Ja uppujate suust tuli hingeauru..."
Brrrrrrrrrrrr
Katastroof päris hästi filmitud-lavastatud. Rauaga Cameron mängida oskab.
Kogu see raske rahaga kinni taotud haip selle filmi ümber ajab siiani öökima. Riina Sildose hääl õhkamas: "Ja uppujate suust tuli hingeauru..."
Brrrrrrrrrrrr
KÃĩik pole kuld mis hiilgab, kÃĩik pole s..t mis haiseb.
- lostinthemist
- Ristiisa

Ãks parimaid filme filmiajaloos. Minu meelest ta väärib küll 11 Oscarit, keegi mainis juba midagi sellist. Näitlejatöö oli hea, eriti Kate Winslet'i ja Leonardo DiCaprio oma. Suhete, enne katastroofi toimunutega üle ei pingutatud. Parimaks osaks on see koht, kus hakkab uppuma. Tõepoolest, rabav vaatepilt, eriti kui murdus pooleks.
Ãks headest filmidest, mida vaataks uuesti ja uuesti.
ja minu meelest seda näidatakse kord aastas, enamasti jõuludel või uue aasta alguses/vana aasta lõpus. Ärge nurisege nüüd.
9/10
Ãks headest filmidest, mida vaataks uuesti ja uuesti.
ja minu meelest seda näidatakse kord aastas, enamasti jõuludel või uue aasta alguses/vana aasta lõpus. Ärge nurisege nüüd.
9/10