Fantastiline nelik
Moderator: Meeskond
Fantastiline nelik
Fantastiline nelik
Fantastic Four (2005)
Viis inimest saadetakse eksperimendi raames kosmosesse, kuid midagi läheb valesti. Üks neist muutub halvaks, ülejäänud neli "fantastiliseks".
Grupi juht, leiutaja Reed Richards (Ioan Gruffudd) saab võime enda keha oluliselt pikemaks venitada - ta võtab endale nimeks Hr. Fantastiline.
Tema tüdruksõber, Sue Storm (Jessica Alba), omandab võime end nähtamatuks muuta ning selle abil ka jõukaitse kilpe luua - tema nimeks saab Nähtamatu Naine.
Tema noorem vend, Johnny Storm (Chris Evans), suudab kontrollida tuld, end põlema panna ning jõu abil ka lennata - temast saab Inimtõrvik.
Kosmoselaeva piloot Ben Grimm (Michael Chiklis) muutub ülitugevaks kivist olendiks ning ta nimetab end Asjaks.
Need neli üritavad maailma vabastada enda endise meeskonnaliikme, Victor Von Doomi, hirmuvalitsusest - temast on saanud elektrilise jõuga Doktor Hukatus.
Loe täielikku tutvustust siit
Fantastic Four (2005)
Viis inimest saadetakse eksperimendi raames kosmosesse, kuid midagi läheb valesti. Üks neist muutub halvaks, ülejäänud neli "fantastiliseks".
Grupi juht, leiutaja Reed Richards (Ioan Gruffudd) saab võime enda keha oluliselt pikemaks venitada - ta võtab endale nimeks Hr. Fantastiline.
Tema tüdruksõber, Sue Storm (Jessica Alba), omandab võime end nähtamatuks muuta ning selle abil ka jõukaitse kilpe luua - tema nimeks saab Nähtamatu Naine.
Tema noorem vend, Johnny Storm (Chris Evans), suudab kontrollida tuld, end põlema panna ning jõu abil ka lennata - temast saab Inimtõrvik.
Kosmoselaeva piloot Ben Grimm (Michael Chiklis) muutub ülitugevaks kivist olendiks ning ta nimetab end Asjaks.
Need neli üritavad maailma vabastada enda endise meeskonnaliikme, Victor Von Doomi, hirmuvalitsusest - temast on saanud elektrilise jõuga Doktor Hukatus.
Loe täielikku tutvustust siit
Käisin kinos vaatamas ja see raha oli hästi kulutatud. Nautisin filmi otsast lõpuni. Tegu on filmiga, millele ootan rohkem kui ühte järge. Materjali, millele toetuda, on ju jalaga segada. Ma ei tea, kui palju Dr. Doomi järgmises osas näha saab, aga arvatavasti on ta siis juba Latveria valitseja või näidatakse, kuidas ta selleks saab.
ma ajan koguaeg jessica alba ja jessica biel´i segamini, neetud!
film õnneks ei kestnud väga kaua, kui see kakatükk oleks kahetunniseks läinud, oleks ehk tooli peal nihelema hakanud, aga vaatasin kannatlikult kõik ära. ärge minust valesti aru saage, et ma otsast lõpuni vihkan seda filmi, lihtsalt natuke pointless ja igav oli. võib-olla pole eriti minu maitse. mingi ekstra sarja maik oli küljes ka (chiklis the shield'ist ja see paha tüüp oli julian mcmahon, kes mängis nip/tuck'is)
film õnneks ei kestnud väga kaua, kui see kakatükk oleks kahetunniseks läinud, oleks ehk tooli peal nihelema hakanud, aga vaatasin kannatlikult kõik ära. ärge minust valesti aru saage, et ma otsast lõpuni vihkan seda filmi, lihtsalt natuke pointless ja igav oli. võib-olla pole eriti minu maitse. mingi ekstra sarja maik oli küljes ka (chiklis the shield'ist ja see paha tüüp oli julian mcmahon, kes mängis nip/tuck'is)
V wrote:tehakse.Robert wrote:Seda kinno vaatama minna on minu jaoks raharaiskamine ja vaatasin selle kodus ära. Mulle meeldis ja actionit jätkus ning ilmselt vaataks järje kah ära, kui tehakse.
8/10.![]()
Fantastic Four and The Silver Surfer - 2007 juuni/juuli
Wow, Silver Surfer.
There was a HOLE here. It's gone now.
-
Chras
- Registreerimata kasutaja

- uussaabas0
- Raevunud härg

- Spellbound
- Ristiisa

Ehe näide selle kohta, et koomiksifilmil ja koomiksifilmil või siis erinevatel superkangelaste filmidel on väga suur vahe. 4/10
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Kusjuures, vähemalt treileri põhjal võiks öelda, et 94 aasta versiooni The Thingi kostüüm on igatpidi ägedam ning tõetruuma olekuga.
LEVEL1 || super_efektiivne ||