Fantastiline nelik

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Taavi
Ristiisa
Ristiisa

Fantastiline nelik

Post by Taavi »

Fantastiline nelik
Fantastic Four (2005)

Viis inimest saadetakse eksperimendi raames kosmosesse, kuid midagi läheb valesti. Üks neist muutub halvaks, ülejäänud neli "fantastiliseks".
Grupi juht, leiutaja Reed Richards (Ioan Gruffudd) saab võime enda keha oluliselt pikemaks venitada - ta võtab endale nimeks Hr. Fantastiline.
Tema tüdruksõber, Sue Storm (Jessica Alba), omandab võime end nähtamatuks muuta ning selle abil ka jõukaitse kilpe luua - tema nimeks saab Nähtamatu Naine.
Tema noorem vend, Johnny Storm (Chris Evans), suudab kontrollida tuld, end põlema panna ning jõu abil ka lennata - temast saab Inimtõrvik.
Kosmoselaeva piloot Ben Grimm (Michael Chiklis) muutub ülitugevaks kivist olendiks ning ta nimetab end Asjaks.
Need neli üritavad maailma vabastada enda endise meeskonnaliikme, Victor Von Doomi, hirmuvalitsusest - temast on saanud elektrilise jõuga Doktor Hukatus.

Loe täielikku tutvustust siit
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Cochrane »

Käisin kinos vaatamas ja see raha oli hästi kulutatud. Nautisin filmi otsast lõpuni. Tegu on filmiga, millele ootan rohkem kui ühte järge. Materjali, millele toetuda, on ju jalaga segada. Ma ei tea, kui palju Dr. Doomi järgmises osas näha saab, aga arvatavasti on ta siis juba Latveria valitseja või näidatakse, kuidas ta selleks saab.
ringooo
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by ringooo »

Mõnus film!Kinos on kõige mõtekam seda näha,sest siis saab korralikud action effektid kätte.
8/10
Fletcher
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Fletcher »

ma ajan koguaeg jessica alba ja jessica biel´i segamini, neetud!
film õnneks ei kestnud väga kaua, kui see kakatükk oleks kahetunniseks läinud, oleks ehk tooli peal nihelema hakanud, aga vaatasin kannatlikult kõik ära. ärge minust valesti aru saage, et ma otsast lõpuni vihkan seda filmi, lihtsalt natuke pointless ja igav oli. võib-olla pole eriti minu maitse. mingi ekstra sarja maik oli küljes ka (chiklis the shield'ist ja see paha tüüp oli julian mcmahon, kes mängis nip/tuck'is)
Image
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Post by Robert »

Seda kinno vaatama minna on minu jaoks raharaiskamine ja vaatasin selle kodus ära. Mulle meeldis ja actionit jätkus ning ilmselt vaataks järje kah ära, kui tehakse.

8/10.
V
Ristiisa
Ristiisa

Post by V »

Last edited by V on 09. August 2008, 07:23, edited 1 time in total.
Priit
Ristiisa
Ristiisa

Post by Priit »

V wrote:
Robert wrote:Seda kinno vaatama minna on minu jaoks raharaiskamine ja vaatasin selle kodus ära. Mulle meeldis ja actionit jätkus ning ilmselt vaataks järje kah ära, kui tehakse.

8/10.
tehakse. :)
Fantastic Four and The Silver Surfer - 2007 juuni/juuli

Wow, Silver Surfer. 8)
There was a HOLE here. It's gone now.
Girl17
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Girl17 »

lahe film oli...:)
It's your life, it's your soul, it's everything you give to him, it's my heart in your hands keep it or just let it fall, another stone placed in my wall.
Chras
Registreerimata kasutaja
Registreerimata kasutaja

Post by Chras »

Lahe või mitte aga kogemustest ütlen et 2 osa kinno vaatama ei lähe, sest esimest osa vaadates polnud mingit elamus, kuigi film kõige hullem ei olnudgi...
7/10
d33m0n
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by d33m0n »

hea film 8/10
kui kokku saame, siis kirjutame
surjukas
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by surjukas »

Kui mitte muidu, siis huumor oli mõnus. :)) Ja kui järg tehakse, siis huumori pärast vaataks ikka! 8) Selliste filmide puhul on tüüpiline see, et üritatakse kas maailma päästa või muud sarnast ja 'oh üllatust!!!', see isegi õnnestub lõpuks! Nagu multikas! IRF!
uussaabas0
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by uussaabas0 »

Muidu mage film, kuid Johnny(Chris Evans) teeb selle vägagi vaatadavaks filmiks, mõnus huumor tal.
Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

Suht okei film. Draama, eriti Rahnuga võimistanimioligi, tundus aeg-ajalt sunnitud, meeldis aga action ja äge visuaalne pool. :)
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

Post by Spellbound »

Ehe näide selle kohta, et koomiksifilmil ja koomiksifilmil või siis erinevatel superkangelaste filmidel on väga suur vahe. 4/10
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
ruut
Ristiisa
Ristiisa

Post by ruut »

Kusjuures, vähemalt treileri põhjal võiks öelda, et 94 aasta versiooni The Thingi kostüüm on igatpidi ägedam ning tõetruuma olekuga.
Post Reply