Nip/Tuck
Moderator: Meeskond
Mõtlesin just midagi selle stseeni kohta öelda... aga... iuu.Ralf wrote:Üks väga ootamatu ja šokeeriv stseen hiljutisest osast on Nip/Tucki taas ajanud pahuksisse seoses lapsevanematega kes ei saa üle tõsiasjast, et õhtusel ajal näidatakse nii paljastavat ja räiget seriaali.
Klipp:
http://thedailyfix.com/2009/01/update-t ... n-a-bunch/
- Ralf
- love <3
Eestlane wrote:vabandust, aga väga haige seriaal
Seepärast vaatangi.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Mäletan, kui Valerie Cruz Nip/Tuck'is oli.. über hot. Imho on see sari endiselt intrigeeriv. Nö.. soap opera gone wild
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kui satun vaatama ja juhtub huvitav olema või lihtc pole midagi teha siis vaatan. Nagu nt uue hooaja esimene osa. Vaatasin kordust ka ja sain sotti mis Seaniga juhtus. Eelmise hooaja lõppu peaks vaatama.
Mõtlen et peaks kõik hooajad,algusest peale ära vaatama kuna kui vahest olen vaadanud siis on mõned osad ikka huvi pakkunud.
Eelmisel nädalal näidatud osa oli huvitav. Ainult vist Christian suudab lesbi endasse armuma panna. Imelik paar aga nad mõlemad meeldivad mulle.
Mõtlen et peaks kõik hooajad,algusest peale ära vaatama kuna kui vahest olen vaadanud siis on mõned osad ikka huvi pakkunud.
Eelmisel nädalal näidatud osa oli huvitav. Ainult vist Christian suudab lesbi endasse armuma panna. Imelik paar aga nad mõlemad meeldivad mulle.
- Ralf
- love <3
14. oktoober, gentlemen! Sarja viimased 20 osa, kaheosalises finale'is naaseb Ava Moore (Famke Janssen).

Last edited by Ralf on 30. August 2009, 13:56, edited 1 time in total.
Algselt oli plaanis pool 6ndast hooajast aastal 2010 ja teine pool 2011.
Nüüd on õnneks esimesed 10 osa see aasta ja viimased osad järgmine aasta.
Nüüd on õnneks esimesed 10 osa see aasta ja viimased osad järgmine aasta.
Päevik | 2021

- Ralf
- love <3
Viienda hooaja teist poolt (ehk siis praeguse seisuga viimast).
See tuletas mulle jälle meelde, et unustasin Kanal2 pealt eile "Desperate Housewivesi" viienda hooaja esimest osa vaadata. Laupäeval on kordus.
See tuletas mulle jälle meelde, et unustasin Kanal2 pealt eile "Desperate Housewivesi" viienda hooaja esimest osa vaadata. Laupäeval on kordus.
- Ralf
- love <3
Nii, kuuenda hooaja esimene pool on jaanuarini läbi ja oli kõvasti parem kui see tsirkus, mida kujutas endast viies. Meenutas teist ja kolmandat hooaega. Värskendusena oli šokeerivaid hetki ja üle võlli minevaid kohti suhteliselt vähe. 9 osa veel (mida FX isegi The Final 9'na reklaamib) ja ongi sari läbi. 
Lahe promopilt:

Täissuuruses taustapildi saab siit.
Lahe promopilt:

Täissuuruses taustapildi saab siit.
- Ralf
- love <3
- Ralf
- love <3
Okei, terve viimane hooaeg oli kohutav, kuid finale'i lõpp oli meeletult kurb - eriti meeldis ilmselge viide piloodile. Hea, et see seriaal läbi sai, sest ausalt öeldes poleks enam halvemaks võinud minna. Sarja esimesed 3 hooaega on siiski fantastilised. Oleks ilmselt juba viiendas hooajas "Nip/Tuckiga" sõprussuhted katkestanud, kuid lootsin ikka endamisi, et tullakse lageda mõne geniaalsusekilluga nagu neid näiteks teises hooajas pea igas episoodis leidus. Järele mõeldes on viies hooaeg vähemalt seitsmendaga võrreldes päris korralik. Minu jaoks kaotas see sari oma väärtuse (vähemalt draamana) Hollywoodi kolimise järel.