Nip/Tuck
Moderator: Meeskond
Nip/Tuck
Nip/Tuck
Nip/Tuck (2003 – 2010)
Sean McNamara (Dylan Walsh) ja Christian Troy (Julian McMahon) juhivad Miamis plastilise kirurgia kliinikut - eraelus on mehed aga sootuks erinevad. Sean on enesekeskne pereinimene, kes pidevalt töötades üritab võimalikult palju vältida enda õelat abikaasat (Joely Richardson) ning elavaloomulist teismelisest poega (John Hensley). Christian on aga eneseimetlejast joogi- ning naistemees, kes ei löö risti ette millegi ees, et saavutada seda, mida ta tahab.
"Nip/Tuck" on auhinnatud ülimenukas draamasari. Sari võitis 2004 aasta parima draamasarja Kuldgloobuse.
Loe täielikku tutvustust siit
Nip/Tuck (2003 – 2010)
Sean McNamara (Dylan Walsh) ja Christian Troy (Julian McMahon) juhivad Miamis plastilise kirurgia kliinikut - eraelus on mehed aga sootuks erinevad. Sean on enesekeskne pereinimene, kes pidevalt töötades üritab võimalikult palju vältida enda õelat abikaasat (Joely Richardson) ning elavaloomulist teismelisest poega (John Hensley). Christian on aga eneseimetlejast joogi- ning naistemees, kes ei löö risti ette millegi ees, et saavutada seda, mida ta tahab.
"Nip/Tuck" on auhinnatud ülimenukas draamasari. Sari võitis 2004 aasta parima draamasarja Kuldgloobuse.
Loe täielikku tutvustust siit
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
minu arvates on see kah täiega hea.
mul vanemad vaadata ei keela seda, aga ega see mingi vanematega koos vaatamiseks kah ei ole...
üks lemmikuid serjaale.
vahepeal on ikka väga rõve...
ma pean silmas just seda, et seal näidatakse kõiki neid operatsioone ja asju kah, mida nad teevad...
nagu mind see väga ei häiri, aga nõrganärvilistele ei ole eriti soovitatav...
väga julge nagu selles suhtes, et seal on palju seksistseene jms.
ma tahaks kah teada, kes lihunik on ja ka mina ei taha, et keegi ütleks
mul vanemad vaadata ei keela seda, aga ega see mingi vanematega koos vaatamiseks kah ei ole...
üks lemmikuid serjaale.
vahepeal on ikka väga rõve...
ma pean silmas just seda, et seal näidatakse kõiki neid operatsioone ja asju kah, mida nad teevad...
nagu mind see väga ei häiri, aga nõrganärvilistele ei ole eriti soovitatav...
väga julge nagu selles suhtes, et seal on palju seksistseene jms.
ma tahaks kah teada, kes lihunik on ja ka mina ei taha, et keegi ütleks
- lostinthemist
- Ristiisa

Päris hea seriaal. Vaatan iga kord kui võimalik.
Lihunik on...kuidas seletadagi. Piinab ohvreid, tehes suuri arme näole jne. Valge maskiga vms. Vaata seriaali, v-b näed milline ta on. Ma ei tea küll, kes ta on, aga mul on kahtlused, et kes see võis olla. Ãhesõnaga, piinab ohvreid; vahest isegi tapab.
LynyrdSkynyrd wrote:Ei tea küll sarjast eriti, aga kas keegi viitsib seletada, mis teema selle lihunikuga on, oleks ka veidi põnevam tunne arutelu jälgida...
Lihunik on...kuidas seletadagi. Piinab ohvreid, tehes suuri arme näole jne. Valge maskiga vms. Vaata seriaali, v-b näed milline ta on. Ma ei tea küll, kes ta on, aga mul on kahtlused, et kes see võis olla. Ãhesõnaga, piinab ohvreid; vahest isegi tapab.
- lostinthemist
- Ristiisa