V nagu veritasu

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by LauraOlen »

Film nüüd nähtud, väga meeldis. Mind tõmbavad alati keerulised tegelased, ning tihti ei saa ma neid nädalaid peast välja.
V jääb kindlasti kauaks meelde.

http://www.youtube.com/watch?v=OXEIwEc1 ... annel_page
Garli
Ristiisa
Ristiisa

Post by Garli »

Üks mu suurtest lemmikfilmidest. Kuulub ka nende filmide hulka, mida valisin teemas "10 filmi, mida vaataksin igavesti".

Polegi pikka aega vaadanud seda. Peaks vist tegema seda varsti.
V on tõesti üks ülimalt meeldejääv tegelane. Mask on ka ülilahe.
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Väga kõva! Peaks ikka minema küll, loodetavasti saab raha.
ImageImageImage
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

Post by Spellbound »

Olekski viimane aeg uuesti üle vaadata.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

Post by Jolt »

Kolm-neli korda nähtud, seega ei läheks ka siis, kui aega oleks. Muidu, mulle täiega meeldib see, et pidevalt näidatakse ka vanemaid filme kinos.
Last edited by Jolt on 04. November 2009, 22:16, edited 1 time in total.
Garli
Ristiisa
Ristiisa

Post by Garli »

Ma tahaks ka kinos näha seda. Nagu väga tahaks : (

Peab koduse kordusvaatamisega leppima siis. Jõulude aeg kavatsen seda teha.
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Post by LiveForThis »

Ainult ühe korra näinud :$
Kordusvaatamine on garanteeritud. Kinno vist ikka ei jõua. :'(
Mälestused on ilusad. Nüüd vaatan hoopis teise pilguga.
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

Post by Spellbound »

Intelligentne ja mõtteid tekitav stsenaarium. Vapustavad osatäitmised kõikide näitlejate poolt. Suurepärane idee ja selle rakendus ning üleüldine teostus on ei miski muu kui esmaklassiline. 10/10
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

Post by JazZ- »

Pärast "V for Vendetta" vaatamist oli üks mu esimesi valdavaid emotsioone ärritus, sest olgugi, et ma seda terve filmi oodanud olin, ei võtnud V kordagi maski eest. Saan küll aru, et filmi juures ei mänginud see mingit olulist rolli ja maski eest äravõtmine poleks "My Bloody Valentine'i" kombel mingi kohutav lõputwist olnud, aga sellegi poolest oleks V nägu näha tahtnud. Niisiis, viisin pärast filmi vaatamist läbi väikese research'i ja saan nüüd täitsa aru, miks ta maski eest ära ei võtnud. Oli ju tegu haldjakuningas Elrondiga ja olgugi, et "Lord of the Rings" on "Twilight'i" kõrval ammu unustuste hõlma vajunud, siis arvatavasi hoidis ta maski ees just in case mõni hull LotR'i fänn peaks kuskil ringi luusima. Suht tüütu oleks ju tuliste kättemaksuprojektide kõrvalt mõnele tüübile autogramme jagama hakata. Või üritada seletada, et ta tõesti ei oska anda infot selle kohta, kas Legolasel on Twitteris konto või mitte.
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Midagi uut ei oska öelda. Nõustun kõigi eelnevate positiivsete kommentaaridega. :) Väga hea.
9/10
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

Post by Zinera »

Järjekordne koomiksil põhinev film, rahule võib jääda nii teostuse kui ka sisuga.
7/10
Last edited by Zinera on 08. December 2012, 01:29, edited 1 time in total.
damon
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by damon »

Vaatasin eile filmi teistkordselt ning kuna taust on eelnevast korrast selge siis seda enam sai keskenduda detailidele. Stoori on korralik ja lähitulevik ei ole liiga ulme. Meeldis eriti filmi lõpp, kus kõik "otsad" ilusti kokku tõmmati.

8/10 tuleb ära
CyberRax
Eliit

Post by CyberRax »

Olles filmi nüüdseks ca. 2,74 korda uuesti vaadanud (0.74 läheb ümmarguselt 4 vaatamise arvele mis on erinevatel põhjustel mingi koha peal katki jäänud) korrigeerin oma hinnet - 7,5/10
Mis enim häirib on loo suund - tegemist on, laias laastus, detektiivijutuga, millesse on pikitud suurem idee ning, nagu muuseas, segatud ka 3 märulistseeni ning 2 tõsisemat plahvatust (mis mõlemad on filmi parimateks stseenideks, eriti esimene mis lõppeb liialt kiiresti). Oleks võinud teisiti olla - märul millesse kootud detektiivijutt. Mitte päris nii nagu "Equlibrium"is (kus action domineeris tugevalt suure ideega võrreldes), aga midagi sarnast.
Ma pole koomiksit lugenud ning mõistan et kogu 10 osana ilmunud tegevuse edasiandmiseks pole mängufilm oma piiratud pikkusega (mis praegugi on üle 2 tunni) sobiv, aga kui ma asjast õieti aru olen saanud siis saatis V kõvasti rohkem korda kui need plahvatus/teleesinemine/paar offscreen mõrva/teine plahvatus mis filmis olid, ning seda olekski tahtnud näha. Põhipahalase hävitamine oli kah liialt hädine - kogu see võrgu punumine oleks võinud suurejoonelisema tulemuse anda.
Movies don't create psychos, they just make psychos more creative!
Pixie
gatehead
gatehead

Re: V nagu veritasu

Post by Pixie »

Ei mäleta, et oleks kunagi vaatamise ajal sõnade ning lausete jälgimisega niivõrd pingutanud. Tegemist on pigem komplimendiga, mõtlemapanevaid tsitaate jagus, mis tegid tegevuse jälgimise nauditavaks. Nagu eelnevalt mainitud, kiidaksin samuti Hugo Weaver'it ja vinget kaklusstseeni ning jagaksin frustratsiooni maski taga peituva näo mitte näitamise eest. Veel olid head kohad V ja Delia viimane stseen, Valerie' kirja lugemine ja muidugi lõpp. :) 9/10
Post Reply