V nagu veritasu
Moderator: Meeskond
- Spellbound
- Ristiisa

Olekski viimane aeg uuesti üle vaadata.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- LiveForThis
- Ristiisa

- Spellbound
- Ristiisa

Intelligentne ja mõtteid tekitav stsenaarium. Vapustavad osatäitmised kõikide näitlejate poolt. Suurepärane idee ja selle rakendus ning üleüldine teostus on ei miski muu kui esmaklassiline. 10/10
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Pärast "V for Vendetta" vaatamist oli üks mu esimesi valdavaid emotsioone ärritus, sest olgugi, et ma seda terve filmi oodanud olin, ei võtnud V kordagi maski eest. Saan küll aru, et filmi juures ei mänginud see mingit olulist rolli ja maski eest äravõtmine poleks "My Bloody Valentine'i" kombel mingi kohutav lõputwist olnud, aga sellegi poolest oleks V nägu näha tahtnud. Niisiis, viisin pärast filmi vaatamist läbi väikese research'i ja saan nüüd täitsa aru, miks ta maski eest ära ei võtnud. Oli ju tegu haldjakuningas Elrondiga ja olgugi, et "Lord of the Rings" on "Twilight'i" kõrval ammu unustuste hõlma vajunud, siis arvatavasi hoidis ta maski ees just in case mõni hull LotR'i fänn peaks kuskil ringi luusima. Suht tüütu oleks ju tuliste kättemaksuprojektide kõrvalt mõnele tüübile autogramme jagama hakata. Või üritada seletada, et ta tõesti ei oska anda infot selle kohta, kas Legolasel on Twitteris konto või mitte.
Olles filmi nüüdseks ca. 2,74 korda uuesti vaadanud (0.74 läheb ümmarguselt 4 vaatamise arvele mis on erinevatel põhjustel mingi koha peal katki jäänud) korrigeerin oma hinnet - 7,5/10
Mis enim häirib on loo suund - tegemist on, laias laastus, detektiivijutuga, millesse on pikitud suurem idee ning, nagu muuseas, segatud ka 3 märulistseeni ning 2 tõsisemat plahvatust (mis mõlemad on filmi parimateks stseenideks, eriti esimene mis lõppeb liialt kiiresti). Oleks võinud teisiti olla - märul millesse kootud detektiivijutt. Mitte päris nii nagu "Equlibrium"is (kus action domineeris tugevalt suure ideega võrreldes), aga midagi sarnast.
Ma pole koomiksit lugenud ning mõistan et kogu 10 osana ilmunud tegevuse edasiandmiseks pole mängufilm oma piiratud pikkusega (mis praegugi on üle 2 tunni) sobiv, aga kui ma asjast õieti aru olen saanud siis saatis V kõvasti rohkem korda kui need plahvatus/teleesinemine/paar offscreen mõrva/teine plahvatus mis filmis olid, ning seda olekski tahtnud näha. Põhipahalase hävitamine oli kah liialt hädine - kogu see võrgu punumine oleks võinud suurejoonelisema tulemuse anda.
Mis enim häirib on loo suund - tegemist on, laias laastus, detektiivijutuga, millesse on pikitud suurem idee ning, nagu muuseas, segatud ka 3 märulistseeni ning 2 tõsisemat plahvatust (mis mõlemad on filmi parimateks stseenideks, eriti esimene mis lõppeb liialt kiiresti). Oleks võinud teisiti olla - märul millesse kootud detektiivijutt. Mitte päris nii nagu "Equlibrium"is (kus action domineeris tugevalt suure ideega võrreldes), aga midagi sarnast.
Ma pole koomiksit lugenud ning mõistan et kogu 10 osana ilmunud tegevuse edasiandmiseks pole mängufilm oma piiratud pikkusega (mis praegugi on üle 2 tunni) sobiv, aga kui ma asjast õieti aru olen saanud siis saatis V kõvasti rohkem korda kui need plahvatus/teleesinemine/paar offscreen mõrva/teine plahvatus mis filmis olid, ning seda olekski tahtnud näha. Põhipahalase hävitamine oli kah liialt hädine - kogu see võrgu punumine oleks võinud suurejoonelisema tulemuse anda.
Movies don't create psychos, they just make psychos more creative!
Re: V nagu veritasu
Ei mäleta, et oleks kunagi vaatamise ajal sõnade ning lausete jälgimisega niivõrd pingutanud. Tegemist on pigem komplimendiga, mõtlemapanevaid tsitaate jagus, mis tegid tegevuse jälgimise nauditavaks. Nagu eelnevalt mainitud, kiidaksin samuti Hugo Weaver'it ja vinget kaklusstseeni ning jagaksin frustratsiooni maski taga peituva näo mitte näitamise eest. Veel olid head kohad V ja Delia viimane stseen, Valerie' kirja lugemine ja muidugi lõpp.
9/10