Kasutajanimed

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

Moderator: Meeskond

IlseV
Ristiisa
Ristiisa

Kasutajanimed

Post by IlseV »

Hm, täna öösel tuli selline mõte, mis pani huvitama: kuidas Filmiveeblased omale nime on valinud? Mõne puhul paistab see obvioossem, kui ehk teistel, aga siiski-siiski..
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Mul on jah obvioosne. Olen seda nime kasutanud praktiliselt arvuti saamisest peale ehk ligi 10 aastat, sama vana nagu sarigi. On lihtsalt jäänud default kasutajanimeks igas foorumis.
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

Post by Jolt »

Tõishea küsimus. Ise mingit head seletust pakkuda ei oska... eelnevalt kasutasin peaasjalikult aliasena skugge, mille laenasin kelleltki Skuggelt Puhhi jutukast (telneti ajad). Sel nimel oli lihtsalt lahe kõla ning jäi meelde ja hiljem hakkasin ise kasutama. Muidu on see vist mingi perekonnanimi Rootsis.

Jolt on kasutusel alates ajast mil liitusin filmiveebiga, ankreeti täis tuli pähe - lühike ja lööv (pun intended!).

IlseV, sinu kasutajanimi pärineb sellest, et oled oma perekonnanime tähed ümberseadnud? Anagramm.
Last edited by Jolt on 16. November 2009, 20:41, edited 1 time in total.
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

mhmh Ilves.
Vanasti kasutasin Goodfellas ka mõnes kohas. Rockfoorumis, mida pole enam ammu, olin selle nimega.
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Isa pani mulle sellise nime.
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

eerik wrote:Isa pani mulle sellise nime.

Aga rezpekt?
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Forza Azzuri - edasi taevasinised. Itaalia jalgpallikoondise fänn siis sedapuhku.
LynyrdSkynyrd - väga owner bänd ja siiamaani üks lemmikuid.
kkssuur - mõttevälgatus, mis nägi ilmavalgust, kui Crime Factoryt kunagi mängima hakkasin, also known as Narkomäng. Kõik kasutajanimed olid seal võetud, siis hakkasin lihtsalt suvaliselt klaviatuuritähti tippima ja see oligi tulem. Ei kahetse, siiamaani vahest kasutan seda nicki.
ImageImageImage
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa

Post by Nowitzki »

Enne oli Kahn aga unustasin parooli ja mingi e-maili jama oli pidin uue konto tegema ja siis valisin järgmise lemmik sportlase nime.
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Soprano wrote:
eerik wrote:Isa pani mulle sellise nime.

Aga rezpekt?

See on nimi on evolutsiooni käigus tulnud. Antud nime aluseks oli vist ingliskeelne sõna respect, mida ma veidi kohendasin.

Aga kui nüüd esimesi internetialiaseid meenutada, siis ma olin juba aastal 2000 "South Park"-ist vaimustusest ja kasutusel oli KennyKiller. :P
Garli
Ristiisa
Ristiisa

Post by Garli »

Pärisnimi on mul säherdune. Tänapäeval registreerin igal pool sellise nimega ja nendes, kus muud nimed, üritan ka ikka Garli'ks muuta selle võimaluse korral.

Interneti avastamiste aegadel olin igasugustes metal-muusika foorumites Mezmerize nime all, mis on ühe System of a Downi albumi nimeks.

Kofferi foorumis on mul nimeks MyPlague, mis on ühe Slipknot'i laulu nimi. Enam seal foorumis aktiivselt ei tegutse.
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

Post by IlseV »

Anagramm, indeed

Garli on üsna ainulaadne nimi Eestis, huvitav samuti.
Last edited by IlseV on 22. August 2010, 22:45, edited 2 times in total.
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

Post by Spellbound »

Paistab, et kõige ilmsem arvamus, kust ma endale nime valisin, on Hitchcocki filmi "Spellbound" järgi, aga see ei ole teps mitte see. Kunagi olin suurem Dimmu Borgiri kuulaja, kui praegu. Kord kasutajanime mõeldes (vist oli Subclubi sisenemisel) kuulasin DB albumilt "Enthrone Darkness Triumphant" lugu "Spellbound (by the Devil)" ja nii valisingi bläkkarite lugu kuulates endale nime.

Tollal polnud filmist veel kuulnudki :)
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

Post by KiiZ »

IlseV wrote:Hm, täna öösel tuli selline mõte, mis pani huvitama: kuidas Filmiveeblased omale nime on valinud? Mõne puhul paistab see obvioossem, kui ehk teistel, aga siiski-siiski..

Peaks mainima, et ka mul oli mõnda aega tagasi mõte teha selline teema...mis tekkis huvitaval kombel samuti öösel :)

KiiZ tuli mingist suvalisest kukehäälest (kikerikii) ja kurat, siiamaani imestan, kuidas ta mul igale poole nimeks sattus. Isegi msn-i. Kaalusin, et laseks filmiveebi kasutajanime enda pärisnimeks muuta, aga ei tea- on mõtet või ei?
Pikku My
Batman alustab
Batman alustab

Post by Pikku My »

Sel ajal kui kasutajaks registreerisin, mängis kõrvaltoas mingi soome kanal. Ma ei suutnud omale mingit kasutajanime välja mõelda ja järsku kuulsin kuidas muumide My seal midagi kõvasti karjus ja siis niimoodi kähku sealt nimi võetud saigi :)) Ma olen väikest kasvu ka, nii et nimi isegi sobib mõnes mõttes.
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Post by LiveForThis »

Enne Filmiveebi kasutasin erinevaid kasutajanimesid, aga see tüütas ära. Nii et nii ma siis LiveForThis-ks saingi, kui Filmiveebiga liitusin. Blogspotiga ka veel ühtlasi.
Võtsin selle hardcore bändi Hatebreed abil. Kauaaegne lemmik ja lugu "Live for this" kuulus mõni aeg tagasi mu päevase playlisti hulka. Iga päev sai korra kuulatud.
Innustav lugu ka veel pealekauba.

http://www.youtube.com/watch?v=esVxBRz4y8U 8)
Post Reply