Kasutajanimed
Moderator: Meeskond
Kasutajanimed
Hm, täna öösel tuli selline mõte, mis pani huvitama: kuidas Filmiveeblased omale nime on valinud? Mõne puhul paistab see obvioossem, kui ehk teistel, aga siiski-siiski..
Tõishea küsimus. Ise mingit head seletust pakkuda ei oska... eelnevalt kasutasin peaasjalikult aliasena skugge, mille laenasin kelleltki Skuggelt Puhhi jutukast (telneti ajad). Sel nimel oli lihtsalt lahe kõla ning jäi meelde ja hiljem hakkasin ise kasutama. Muidu on see vist mingi perekonnanimi Rootsis.
Jolt on kasutusel alates ajast mil liitusin filmiveebiga, ankreeti täis tuli pähe - lühike ja lööv (pun intended!).
IlseV, sinu kasutajanimi pärineb sellest, et oled oma perekonnanime tähed ümberseadnud? Anagramm.
Jolt on kasutusel alates ajast mil liitusin filmiveebiga, ankreeti täis tuli pähe - lühike ja lööv (pun intended!).
IlseV, sinu kasutajanimi pärineb sellest, et oled oma perekonnanime tähed ümberseadnud? Anagramm.
Last edited by Jolt on 16. November 2009, 20:41, edited 1 time in total.
Forza Azzuri - edasi taevasinised. Itaalia jalgpallikoondise fänn siis sedapuhku.
LynyrdSkynyrd - väga owner bänd ja siiamaani üks lemmikuid.
kkssuur - mõttevälgatus, mis nägi ilmavalgust, kui Crime Factoryt kunagi mängima hakkasin, also known as Narkomäng. Kõik kasutajanimed olid seal võetud, siis hakkasin lihtsalt suvaliselt klaviatuuritähti tippima ja see oligi tulem. Ei kahetse, siiamaani vahest kasutan seda nicki.
LynyrdSkynyrd - väga owner bänd ja siiamaani üks lemmikuid.
kkssuur - mõttevälgatus, mis nägi ilmavalgust, kui Crime Factoryt kunagi mängima hakkasin, also known as Narkomäng. Kõik kasutajanimed olid seal võetud, siis hakkasin lihtsalt suvaliselt klaviatuuritähti tippima ja see oligi tulem. Ei kahetse, siiamaani vahest kasutan seda nicki.

Soprano wrote:eerik wrote:Isa pani mulle sellise nime.
Aga rezpekt?
See on nimi on evolutsiooni käigus tulnud. Antud nime aluseks oli vist ingliskeelne sõna respect, mida ma veidi kohendasin.
Aga kui nüüd esimesi internetialiaseid meenutada, siis ma olin juba aastal 2000 "South Park"-ist vaimustusest ja kasutusel oli KennyKiller.
Pärisnimi on mul säherdune. Tänapäeval registreerin igal pool sellise nimega ja nendes, kus muud nimed, üritan ka ikka Garli'ks muuta selle võimaluse korral.
Interneti avastamiste aegadel olin igasugustes metal-muusika foorumites Mezmerize nime all, mis on ühe System of a Downi albumi nimeks.
Kofferi foorumis on mul nimeks MyPlague, mis on ühe Slipknot'i laulu nimi. Enam seal foorumis aktiivselt ei tegutse.
Interneti avastamiste aegadel olin igasugustes metal-muusika foorumites Mezmerize nime all, mis on ühe System of a Downi albumi nimeks.
Kofferi foorumis on mul nimeks MyPlague, mis on ühe Slipknot'i laulu nimi. Enam seal foorumis aktiivselt ei tegutse.
- Spellbound
- Ristiisa

Paistab, et kõige ilmsem arvamus, kust ma endale nime valisin, on Hitchcocki filmi "Spellbound" järgi, aga see ei ole teps mitte see. Kunagi olin suurem Dimmu Borgiri kuulaja, kui praegu. Kord kasutajanime mõeldes (vist oli Subclubi sisenemisel) kuulasin DB albumilt "Enthrone Darkness Triumphant" lugu "Spellbound (by the Devil)" ja nii valisingi bläkkarite lugu kuulates endale nime.
Tollal polnud filmist veel kuulnudki
Tollal polnud filmist veel kuulnudki
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
IlseV wrote:Hm, täna öösel tuli selline mõte, mis pani huvitama: kuidas Filmiveeblased omale nime on valinud? Mõne puhul paistab see obvioossem, kui ehk teistel, aga siiski-siiski..
Peaks mainima, et ka mul oli mõnda aega tagasi mõte teha selline teema...mis tekkis huvitaval kombel samuti öösel
KiiZ tuli mingist suvalisest kukehäälest (kikerikii) ja kurat, siiamaani imestan, kuidas ta mul igale poole nimeks sattus. Isegi msn-i. Kaalusin, et laseks filmiveebi kasutajanime enda pärisnimeks muuta, aga ei tea- on mõtet või ei?
Sel ajal kui kasutajaks registreerisin, mängis kõrvaltoas mingi soome kanal. Ma ei suutnud omale mingit kasutajanime välja mõelda ja järsku kuulsin kuidas muumide My seal midagi kõvasti karjus ja siis niimoodi kähku sealt nimi võetud saigi
Ma olen väikest kasvu ka, nii et nimi isegi sobib mõnes mõttes.
- LiveForThis
- Ristiisa

Enne Filmiveebi kasutasin erinevaid kasutajanimesid, aga see tüütas ära. Nii et nii ma siis LiveForThis-ks saingi, kui Filmiveebiga liitusin. Blogspotiga ka veel ühtlasi.
Võtsin selle hardcore bändi Hatebreed abil. Kauaaegne lemmik ja lugu "Live for this" kuulus mõni aeg tagasi mu päevase playlisti hulka. Iga päev sai korra kuulatud.
Innustav lugu ka veel pealekauba.
http://www.youtube.com/watch?v=esVxBRz4y8U
Võtsin selle hardcore bändi Hatebreed abil. Kauaaegne lemmik ja lugu "Live for this" kuulus mõni aeg tagasi mu päevase playlisti hulka. Iga päev sai korra kuulatud.
Innustav lugu ka veel pealekauba.
http://www.youtube.com/watch?v=esVxBRz4y8U