Garli wrote:Need lemmikfilm, lemmiksari etc peaksid üks sõna olema vist? Mitte lemmik film, vaid lemmikfilm. Kui ei, siis mu eesti keele õpetaja on rumal.
Ning eks see ole igaühe oma valik, kas lisada neid kategooriaid oma profiili või mitte, kuid kas on neil suurt mõtet, kui vastuseks kirjutada ebamäärane 'palju'? Fv-s on see küllaltki selge, et meelepäraseid filme/seriaale etc o n g i vb rohkem, kui neil, kellel muud hobid.
IlseV wrote:Ning eks see ole igaühe oma valik, kas lisada neid kategooriaid oma profiili või mitte, kuid kas on neil suurt mõtet, kui vastuseks kirjutada ebamäärane 'palju'? Fv-s on see küllaltki selge, et meelepäraseid filme/seriaale etc o n g i vb rohkem, kui neil, kellel muud hobid.
haha kui vihjad mulle, siis ma lihtsalt testisin. Pole pikemalt veel mõelnud.
Ei, ka üldiselt vastavad nii mõnedki inimesed sellistele ala "lemmik-" küsimustele stampvastustega nagu 'palju', 'ei tea', 'neid on rohkesti'. (Alati tulevad meelde sõbrapäevikud ja salmikud, mida kunagi üksteise võidu täideti.) Aga nagu ma mainisin, on see igaühe oma valik, kas lisada need oma profiili või mitte.
igatahes loodan, et jäite uuendusega rahule: oli plaanis midagi veel teha, aga hetkel ideid polnud eriti. Etteruttavalt ütlen, et järgmise aasta alguseks on plaanis minna üle uuema foorumi põhisele süsteemile, ehk ilmselt siis PHPbb3-le.
Lisaks mainitud uuendustele, on nüüd filmide, näitlejate jne listides ka pildike ees. Mitte suur uuendus, kuid visuaalselt täitsa kena minu arvates.
Kaido wrote:Lisaks mainitud uuendustele, on nüüd filmide, näitlejate jne listides ka pildike ees. Mitte suur uuendus, kuid visuaalselt täitsa kena minu arvates.
Tõesti kena. Veel parem kui pildid oleksid ühtlasi lingid.
Kaido wrote:Lisaks mainitud uuendustele, on nüüd filmide, näitlejate jne listides ka pildike ees. Mitte suur uuendus, kuid visuaalselt täitsa kena minu arvates.
Tõesti kena. Veel parem kui pildid oleksid ühtlasi lingid.
Pildid on nüüd ühtlasi ka lingid.
Kiired, kvaliteetsed ning professionaalsed kodulehekülgede erilahendused - Konekt OÜ
Kuna kasutan firefoxi ja paljukülastatavad lehed on mul sätitud ikoonidena ülesse riba peale, panin tähele, et filmiveebil pole kasutusel faviconi. Võib-olla on see kusagil teemas läbi käinud, kuid mingi ikoon võiks ju täitsa olla.
Vb. midagi sellist näiteks (kvaliteet natuke küll udune. ico fail tuli teravam aga polnud kuhugi hostida)
seda minagi , aga on ju online saite küll kust saab vaadata, miks mitte teha oma online filmide vaatamise koht (ei pea ju uued filmid olema). Või on mingi seadusepügal mis seda keelab? 21 sajand ja ikka käib mingi kassi-hiire mäng...