Mida sooviksite filmiveebil näha?

Küsimused, soovitused ja üldine jutt FILMIVEEB.EE kohta. NB! Muu jutt siia ei kuulu!

Moderator: Meeskond

Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Garli wrote:Need lemmikfilm, lemmiksari etc peaksid üks sõna olema vist? Mitte lemmik film, vaid lemmikfilm. Kui ei, siis mu eesti keele õpetaja on rumal.

Neid võib mu teada kahte moodi kirjutada.
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

Post by JazZ- »

Minu teada kirjutatakse ka 'lemmikuga' värgid ikkagi kokku.
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

Post by IlseV »

Lemmik peaks käima jah liitsõna ühe osana.

Ning eks see ole igaühe oma valik, kas lisada neid kategooriaid oma profiili või mitte, kuid kas on neil suurt mõtet, kui vastuseks kirjutada ebamäärane 'palju'? Fv-s on see küllaltki selge, et meelepäraseid filme/seriaale etc o n g i vb rohkem, kui neil, kellel muud hobid.
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

IlseV wrote:Ning eks see ole igaühe oma valik, kas lisada neid kategooriaid oma profiili või mitte, kuid kas on neil suurt mõtet, kui vastuseks kirjutada ebamäärane 'palju'? Fv-s on see küllaltki selge, et meelepäraseid filme/seriaale etc o n g i vb rohkem, kui neil, kellel muud hobid.

haha kui vihjad mulle, siis ma lihtsalt testisin. Pole pikemalt veel mõelnud.

Panin siis lemmikud kokku.
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

Post by IlseV »

Ei, ka üldiselt vastavad nii mõnedki inimesed sellistele ala "lemmik-" küsimustele stampvastustega nagu 'palju', 'ei tea', 'neid on rohkesti'. (Alati tulevad meelde sõbrapäevikud ja salmikud, mida kunagi üksteise võidu täideti.) Aga nagu ma mainisin, on see igaühe oma valik, kas lisada need oma profiili või mitte.
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Kaido »

igatahes loodan, et jäite uuendusega rahule: oli plaanis midagi veel teha, aga hetkel ideid polnud eriti. Etteruttavalt ütlen, et järgmise aasta alguseks on plaanis minna üle uuema foorumi põhisele süsteemile, ehk ilmselt siis PHPbb3-le.

Lisaks mainitud uuendustele, on nüüd filmide, näitlejate jne listides ka pildike ees. Mitte suur uuendus, kuid visuaalselt täitsa kena minu arvates.
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Kaido wrote:Lisaks mainitud uuendustele, on nüüd filmide, näitlejate jne listides ka pildike ees. Mitte suur uuendus, kuid visuaalselt täitsa kena minu arvates.

Tõesti kena. Veel parem kui pildid oleksid ühtlasi lingid.
Apophis
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Apophis »

Soprano wrote:
Kaido wrote:Lisaks mainitud uuendustele, on nüüd filmide, näitlejate jne listides ka pildike ees. Mitte suur uuendus, kuid visuaalselt täitsa kena minu arvates.

Tõesti kena. Veel parem kui pildid oleksid ühtlasi lingid.

Pildid on nüüd ühtlasi ka lingid.
Kiired, kvaliteetsed ning professionaalsed kodulehekülgede erilahendused - Konekt OÜ
aeroc
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by aeroc »

Kuna kasutan firefoxi ja paljukülastatavad lehed on mul sätitud ikoonidena ülesse riba peale, panin tähele, et filmiveebil pole kasutusel faviconi. Võib-olla on see kusagil teemas läbi käinud, kuid mingi ikoon võiks ju täitsa olla.

Image
Image

Vb. midagi sellist näiteks (kvaliteet natuke küll udune. ico fail tuli teravam aga polnud kuhugi hostida)
Image

Et siis selline ettepanek.
Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

Mainisin sama asja mitu lk'd tagasi. Väike asi, aga muudaks mu Bookmarks rea palju ilusamaks. ;-)
Luc
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Luc »

Väga väike asi, aga minu arust kah hea mõte. See annab imidžile juurde :D

aeroc wrote:Vb. midagi sellist näiteks (kvaliteet natuke küll udune. ico fail tuli teravam aga polnud kuhugi hostida)

http://www.upload.ee
"Violence is one of the most fun things to watch." - Q. Tarantino
aeroc
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by aeroc »

Luc wrote:
aeroc wrote:Vb. midagi sellist näiteks (kvaliteet natuke küll udune. ico fail tuli teravam aga polnud kuhugi hostida)

http://www.upload.ee

Mnjah, see on see kui otsid liiga laialt ja ei näe, et nina all on otse kodumaal toimiv lehekülg. (Y)
delete
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by delete »

V-olla on juba läbi käinud, aga võiks tasuta online filme vaadata.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

delete wrote:V-olla on juba läbi käinud, aga võiks tasuta online filme vaadata.

Image
delete
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by delete »

seda minagi :)) , aga on ju online saite küll kust saab vaadata, miks mitte teha oma online filmide vaatamise koht (ei pea ju uued filmid olema). Või on mingi seadusepügal mis seda keelab? 21 sajand ja ikka käib mingi kassi-hiire mäng...
Post Reply