Reede 13

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Zinera
Ristiisa
Ristiisa

Reede 13

Post by Zinera »

Reede 13
Friday the 13th (2009)

Grupp hilisteismelisi läheb juba aastaid suletud Kristallijärve äärde laagrisse puhkama ja pidutsema. Varsti aga muutub nende lõbus nädalalõpp luupainajaks, kui neid hakkab jahtima kurikuulus hokimaski kandev maniakk nimega Jason Voorhees.

Loe täielikku tutvustust siit
Will Turner
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Will Turner »

Tuleks see film juba Võrru.
Tallinnas see juba väljas.
Muidu on vaadatav film ?
HEllseeker
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by HEllseeker »

It rocks!

Surmad olid head, verd oli ja vana aegne Crystal Lake õhkkond oli olemas. Jasoni uus väljanägemine oli hea.

10/10
"Why don't things fall up?" Kelly Bundy "Married with Children"
Garli
Ristiisa
Ristiisa

Post by Garli »

LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Post by LiveForThis »

5/10

Mitte just halb, aga liiga tavaline. Jason oli lahe, aga ta jäi liiga kahvatuks. Kahju :?
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

Post by Spellbound »

Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Defexer
Ristiisa
Ristiisa

Post by Defexer »

Kuigi ma pole vanu osasid näinud siis see oli selline kesine, mitte kõige parem kuid ka mitte kõige halvem, mingilmääral oli selliseid ehmatus kohti ka aga mingiaeg ma teen maratoni ja vaatan kõik Jasoni osad ära. :)
6/10
No1.
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by No1. »

Just vaatasin selle filmi ära ja ma ei tea kas ma olen loll aga miks kurat on filmi nimi 13 reede? nagu ültse ei lähe pealkirjaga kokku.no muidugi pole neid eelmisi osasid vaatand ka. Muidu võikaid kohti oli.
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

No1. wrote:Just vaatasin selle filmi ära ja ma ei tea kas ma olen loll aga miks kurat on filmi nimi 13 reede? nagu ültse ei lähe pealkirjaga kokku.no muidugi pole neid eelmisi osasid vaatand ka. Muidu võikaid kohti oli.

Rahu. Pealkiri nüüd muudetud.
kerlitu23
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by kerlitu23 »

nägin seda filmi juba ammu ja enam eriti ei mäleta sellest midagi. Poolt filmi mäletan... peaks ütlema, et selline.. üle keskmise, mitte ka super film, aga hea... niiet, annan 6,5/10 ;-)
ruut
Ristiisa
Ristiisa

Post by ruut »

Those tits were stupendous, though.
Sten
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Sten »

olles andunud fänn, olen sunnitud "crappy remake" tiitli maha tõmbama ning ütleksin, et film oli üle keskmise ..? Isegi labane stoori jäi Jasoni macheeeete varju
Ralf
love <3

Post by Ralf »

ruut wrote:Those tits were stupendous, though.

Olid jah, kuid pean ütlema, et kuigi ma olen kõike muud kui puritaan, oli see seksistseen minu jaoks pööraselt ebameeldiv. Tõeliselt häbitu ja kole ekspluateerimine Hollywoodis "jalga ukse vahele saada" üritava lõunaosariigi tüdruku arvel. 10 minutit alusetult kuulda, kui imelised kellegi tissid on, pole otseselt mu arusaam meelelahutusest.
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Re: Reede 13 (2009)

Post by CM-Girl »

Polnud üldsegi halb. Esimesed 24. minutit olid kõige paremad. Esimene seltskond oli super. Teine seltskond see eest sucked. Nendest polnud üldse kahju. Tapmised olid toredad. Põnevust/elevust ei tekkinud, aga kahel korral suutsin ehmuda. Uskumatu. I kord kui ta kutist haaras läbi akna (mu mõtted olid veidi hajevil, mõtlesin millestki muust) ja II kord ehmatas mind lõpp. Lõpp oli huvitav...

Esimene Jasoni film mida sai vaadatud. Poleks arvanud, et seda või mingit muud Jasoni filmi kunagi üldse vaatama satun. Aga kui see juba nüüd nähtud, siis tuleb ka eelnevad ära vaadata. :P

6/10
Post Reply