Reede 13
Moderator: Meeskond
Reede 13
Reede 13
Friday the 13th (2009)
Grupp hilisteismelisi läheb juba aastaid suletud Kristallijärve äärde laagrisse puhkama ja pidutsema. Varsti aga muutub nende lõbus nädalalõpp luupainajaks, kui neid hakkab jahtima kurikuulus hokimaski kandev maniakk nimega Jason Voorhees.
Loe täielikku tutvustust siit
Friday the 13th (2009)
Grupp hilisteismelisi läheb juba aastaid suletud Kristallijärve äärde laagrisse puhkama ja pidutsema. Varsti aga muutub nende lõbus nädalalõpp luupainajaks, kui neid hakkab jahtima kurikuulus hokimaski kandev maniakk nimega Jason Voorhees.
Loe täielikku tutvustust siit
- Will Turner
- Raevunud härg

- HEllseeker
- Sõrmuste Isand

- LiveForThis
- Ristiisa

- Spellbound
- Ristiisa

- Ralf
- love <3
ruut wrote:Those tits were stupendous, though.
Olid jah, kuid pean ütlema, et kuigi ma olen kõike muud kui puritaan, oli see seksistseen minu jaoks pööraselt ebameeldiv. Tõeliselt häbitu ja kole ekspluateerimine Hollywoodis "jalga ukse vahele saada" üritava lõunaosariigi tüdruku arvel. 10 minutit alusetult kuulda, kui imelised kellegi tissid on, pole otseselt mu arusaam meelelahutusest.
Re: Reede 13 (2009)
Polnud üldsegi halb. Esimesed 24. minutit olid kõige paremad. Esimene seltskond oli super. Teine seltskond see eest sucked. Nendest polnud üldse kahju. Tapmised olid toredad. Põnevust/elevust ei tekkinud, aga kahel korral suutsin ehmuda. Uskumatu. I kord kui ta kutist haaras läbi akna (mu mõtted olid veidi hajevil, mõtlesin millestki muust) ja II kord ehmatas mind lõpp. Lõpp oli huvitav...
Esimene Jasoni film mida sai vaadatud. Poleks arvanud, et seda või mingit muud Jasoni filmi kunagi üldse vaatama satun. Aga kui see juba nüüd nähtud, siis tuleb ka eelnevad ära vaadata.
6/10
Esimene Jasoni film mida sai vaadatud. Poleks arvanud, et seda või mingit muud Jasoni filmi kunagi üldse vaatama satun. Aga kui see juba nüüd nähtud, siis tuleb ka eelnevad ära vaadata.
6/10