Pulp Fiction

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Taavi
Ristiisa
Ristiisa

Pulp Fiction

Post by Taavi »

Pulp Fiction
Pulp Fiction

Film räägib kokku neljast teineteisest sõltumatust, kuid samas üksteisega põimuvast loost.

Pumpkin (Tim Roth) ja Honey Bunny (Amanda Plummer) on otsustanud röövida restorani, milles nad hetkel söövad. Kuid mingil imelikul kombel ei ole selle tavalise söögikoha röövimine sugugi niisama lihtne nagu nende eelmised vargused.

Jules (Samuel L. Jackson) ja Vincent (John Travolta) töötavad suure maffiabossi Marcellus Wallace-i ihukaitsjatena.
Marcellus on panustanud hulga raha tuleva poksimatši peale ning ka ühe osapoole, Butch Coolidge-i (Bruce Willis), ära ostnud, et too meelega kaotaks. Kuid Butch ei täida käsku. Ta võtab Marcelluse raha endale ning on nüüd sunnitud eelpoolnimetatud löömameeste eest põgenema.

Marcellus on hetkel viibimas välismaal. Ta on määranud Vincenti enda naise eest hoolitsema. Vincent peab temaga väljas käima ning tema aega mõnusalt sisustama.

Parima originaalstsenaariumi Oscar.

Täielikku tutvustust loe siit.
Kama
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Kama »

See film on täielik klassika..näitlejatetöö on mega..tarantinole kah respekt..yks lemmikfilmidest
Taavi
Ristiisa
Ristiisa

Post by Taavi »

See film on tõesti hea. Stsenaariumi Oscar igati õigustatud muidugi. Suht äsja vaatasin. Teist korda. Imelik küll, aga mul ei ole sõnu selle filmi kohta. Nii häid sõnu pole olemas, et seda filmi kirjeldada? Ei oskagi muud öelda..
Taavi
Ristiisa
Ristiisa

Post by Taavi »

"You tried to fuck him. And Marcellus Wallace don't like to be fucked by anybody, except Mrs. Wallace."
Üks hea koht tuli filmist meelde. :D
Mihkel
Ristiisa
Ristiisa

Post by Mihkel »

normaalne...
Wizzy
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Wizzy »

see film on umbes 4 aastat mu lemmik olnud. enam paremaks minna lihtsalt ei saa. üle 20 korra näinud seda ja kõrini ikka ei saa.
This is not suicide. This is murder.
ringooo
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Dvd

Post by ringooo »

Kas pulp fictioni dvd-d(oleks parem kui oleks eesti keelsed subtiitrid)saab kuskil eesti dvd-de poodidest,eesti interneti pooditest või kellegi enda käest kasutatud kui on väga heas korras?

Aidake palun.Ma tahaksin sajaga seda filmi endale saada!
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Post by Robert »

Minu arust peaks Rocca Al Mare keskuse Laseringi poes olema.
ringooo
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by ringooo »

Kas Rocca Al Mare keskuse Laseringi poel on ka koduleht või on võimalik seda seal kuidagi viisi tellida?
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Post by Robert »

Minu teada ei ole..
Monk
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Monk »

Kunagi ammu sai seda filmi telekast vaadatud, aga sellest ajast polnud enam midagi meeles. Niisiis vaatasin selle filmi uuesti ära ning pettuma ei pidanud. Võiks isegi öelda, et üle ootuste hea.
Tarantino käekiri on selgelt ära tuntav. Näitlejad on tasemel. Huvitav sündmustik. 9/10
Fear can hold you prisoner. Hope can set you free. - "The Shawshank Redemption"
Milenko
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Milenko »

Highly recommended.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Väga tegija. Peamine, mis selle filmi heaks teeb, on ehk dialoog ja stsenaarium, sest hoolimata lihtsakoelisest sündmustikust on tegu vägagi huvitava vaatamisega. Nõustun nendega, kes peavad Tarantino rolli natuke halvaks ideeks, aga ülejäänud tegelased olid suurepärased ja "Pulp Fiction" on IMO igati 8't väärt.

8/10!
Storm
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Storm »

Film oli kyll hea, kuid ei saaks 6elda, et yx parematest mida ma n2inud. Kyll meeldis mulle Samuel L. Jacksoni etteaste(Y). Filmi sisu oli suhteliselt hea ning isegi alguses tekkinud v2ikene arusaamatus filmik2igust leidis endale l6pux l6pplahenduse. KUID oli yx koht l6pus millest ma eriti sotti ei saanud:

SPOILER!

Koht kus Willis l2heb tagasi korterisse oma kella j2rgi laseb ta ju Travolta maha. Filmi l6pupoole kohvikus on seeeest Travolta elus. Et kas siis oli m6eldud niiviisi, et see Travolta tappmine toimub p2rast kohviku tseeni, v6i mis?
Legalize IT!
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Storm wrote:Koht kus Willis l2heb tagasi korterisse oma kella j2rgi laseb ta ju Travolta maha. Filmi l6pupoole kohvikus on seeeest Travolta elus. Et kas siis oli m6eldud niiviisi, et see Travolta tappmine toimub p2rast kohviku tseeni, v6i mis?

Mina sain küll nii aru. Lood ei toimunud kronoloogiliselt.
Post Reply