Pulp Fiction
Moderator: Meeskond
Pulp Fiction
Pulp Fiction
Pulp Fiction
Film räägib kokku neljast teineteisest sõltumatust, kuid samas üksteisega põimuvast loost.
Pumpkin (Tim Roth) ja Honey Bunny (Amanda Plummer) on otsustanud röövida restorani, milles nad hetkel söövad. Kuid mingil imelikul kombel ei ole selle tavalise söögikoha röövimine sugugi niisama lihtne nagu nende eelmised vargused.
Jules (Samuel L. Jackson) ja Vincent (John Travolta) töötavad suure maffiabossi Marcellus Wallace-i ihukaitsjatena.
Marcellus on panustanud hulga raha tuleva poksimatši peale ning ka ühe osapoole, Butch Coolidge-i (Bruce Willis), ära ostnud, et too meelega kaotaks. Kuid Butch ei täida käsku. Ta võtab Marcelluse raha endale ning on nüüd sunnitud eelpoolnimetatud löömameeste eest põgenema.
Marcellus on hetkel viibimas välismaal. Ta on määranud Vincenti enda naise eest hoolitsema. Vincent peab temaga väljas käima ning tema aega mõnusalt sisustama.
Parima originaalstsenaariumi Oscar.
Täielikku tutvustust loe siit.
Pulp Fiction
Film räägib kokku neljast teineteisest sõltumatust, kuid samas üksteisega põimuvast loost.
Pumpkin (Tim Roth) ja Honey Bunny (Amanda Plummer) on otsustanud röövida restorani, milles nad hetkel söövad. Kuid mingil imelikul kombel ei ole selle tavalise söögikoha röövimine sugugi niisama lihtne nagu nende eelmised vargused.
Jules (Samuel L. Jackson) ja Vincent (John Travolta) töötavad suure maffiabossi Marcellus Wallace-i ihukaitsjatena.
Marcellus on panustanud hulga raha tuleva poksimatši peale ning ka ühe osapoole, Butch Coolidge-i (Bruce Willis), ära ostnud, et too meelega kaotaks. Kuid Butch ei täida käsku. Ta võtab Marcelluse raha endale ning on nüüd sunnitud eelpoolnimetatud löömameeste eest põgenema.
Marcellus on hetkel viibimas välismaal. Ta on määranud Vincenti enda naise eest hoolitsema. Vincent peab temaga väljas käima ning tema aega mõnusalt sisustama.
Parima originaalstsenaariumi Oscar.
Täielikku tutvustust loe siit.
Dvd
Kas pulp fictioni dvd-d(oleks parem kui oleks eesti keelsed subtiitrid)saab kuskil eesti dvd-de poodidest,eesti interneti pooditest või kellegi enda käest kasutatud kui on väga heas korras?
Aidake palun.Ma tahaksin sajaga seda filmi endale saada!
Aidake palun.Ma tahaksin sajaga seda filmi endale saada!
Kunagi ammu sai seda filmi telekast vaadatud, aga sellest ajast polnud enam midagi meeles. Niisiis vaatasin selle filmi uuesti ära ning pettuma ei pidanud. Võiks isegi öelda, et üle ootuste hea.
Tarantino käekiri on selgelt ära tuntav. Näitlejad on tasemel. Huvitav sündmustik. 9/10
Tarantino käekiri on selgelt ära tuntav. Näitlejad on tasemel. Huvitav sündmustik. 9/10
Fear can hold you prisoner. Hope can set you free. - "The Shawshank Redemption"
- Ralf
- love <3
Väga tegija. Peamine, mis selle filmi heaks teeb, on ehk dialoog ja stsenaarium, sest hoolimata lihtsakoelisest sündmustikust on tegu vägagi huvitava vaatamisega. Nõustun nendega, kes peavad Tarantino rolli natuke halvaks ideeks, aga ülejäänud tegelased olid suurepärased ja "Pulp Fiction" on IMO igati 8't väärt.
8/10!
8/10!
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Film oli kyll hea, kuid ei saaks 6elda, et yx parematest mida ma n2inud. Kyll meeldis mulle Samuel L. Jacksoni etteaste(Y). Filmi sisu oli suhteliselt hea ning isegi alguses tekkinud v2ikene arusaamatus filmik2igust leidis endale l6pux l6pplahenduse. KUID oli yx koht l6pus millest ma eriti sotti ei saanud:
SPOILER!
Koht kus Willis l2heb tagasi korterisse oma kella j2rgi laseb ta ju Travolta maha. Filmi l6pupoole kohvikus on seeeest Travolta elus. Et kas siis oli m6eldud niiviisi, et see Travolta tappmine toimub p2rast kohviku tseeni, v6i mis?
SPOILER!
Koht kus Willis l2heb tagasi korterisse oma kella j2rgi laseb ta ju Travolta maha. Filmi l6pupoole kohvikus on seeeest Travolta elus. Et kas siis oli m6eldud niiviisi, et see Travolta tappmine toimub p2rast kohviku tseeni, v6i mis?
Legalize IT!
- Ralf
- love <3
Storm wrote:Koht kus Willis l2heb tagasi korterisse oma kella j2rgi laseb ta ju Travolta maha. Filmi l6pupoole kohvikus on seeeest Travolta elus. Et kas siis oli m6eldud niiviisi, et see Travolta tappmine toimub p2rast kohviku tseeni, v6i mis?
Mina sain küll nii aru. Lood ei toimunud kronoloogiliselt.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora