Hr Mauruse pubi kuum kanafilee salat. Õlle kõrvale ülim.
Kas te sööte teatud suppe ka hapukoorega ning kas hajutate tolle supi sisse ära või nokite iga lusikatäie kõrvale veidi hapukoort? Mina segan supi enne söömist läbi, vend mul aga ei kannata niiviisi süüa ntks. Samas, tema sööb piimasuppi ja mina väldin seda jäledust nagu katku.
Last edited by Jolt on 06. August 2009, 22:53, edited 1 time in total.
Praetud muna, kuhu panin igasuguseid lisandeid sisse. Tegin ekperimenti, panin igasuguseid maitseaineid ja viinereid ja ma ei tea mida veel sinna sisse ja lõpptulemus oli üllatavalt hea, nämma.
Rain wrote:Praetud muna, kuhu panin igasuguseid lisandeid sisse. Tegin ekperimenti, panin igasuguseid maitseaineid ja viinereid ja ma ei tea mida veel sinna sisse ja lõpptulemus oli üllatavalt hea, nämma.
Kui me põhikoolis kokanduse tunnis süüa tegime, siis põhitoidud pärinesid "Anna-Liisa kokaraamatust" ja üks, mida ma kiire isukustutamise pärast ka ise teinud olen, on umbes nii, et lõikad leiva kuubikuteks, röstid veidi pannil, lisad tükeldatud viinerid ja plaksad paar muna peale + maitseained. Ajad kõik segamini ja lased valmida. Kõrvale värsked tomati/kurgiviilud või ketsup või misiganes ja käib küll.
Suurepärane pohmaka väljaajaja. Mõtlen siin, et hakkan tööl seda võõramaalastele soovitama, kes teevad juba verivorstide mainimise peale suuri silmi. Bloodkäkk!