Söök
Moderator: Meeskond
Söök
Üleüldine söögiteema, lubatud rääkida ka jookidest. Mida viimati sõite, mis on teie lemmiksöögid, tervislik toitumine, taimetoitlus jne. Ehk siis teema kõigest, mis kõlbab suhu panna.
Lõpetasin just makaronid viineritega ja ohtra ketšupiga. Magustoiduks pole midagi muud võtta kui halvaa. Läheb teine suur tassitäis teed.
Lõpetasin just makaronid viineritega ja ohtra ketšupiga. Magustoiduks pole midagi muud võtta kui halvaa. Läheb teine suur tassitäis teed.
- Ralf
- love <3
Pastat kuningkrevettidega (sellised tohutud, millel silmad peas ja puha).
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Tahket toitu sai söödud kahe võileiva jagu, kurkide. Midagi muud kapis lihtsalt polegi.
Aga ma ei proovin niikuinii vältida hilist söömist, peale kella 20'd on pigem puuviljad ja selline näksimine.
Aga suur kruus kuuma teed läks endalgi just alla ja kohe lükkan uue katlatäie tulele. Hea raamat käsil, pole veel mahti magada.
Aga ma ei proovin niikuinii vältida hilist söömist, peale kella 20'd on pigem puuviljad ja selline näksimine.
Aga suur kruus kuuma teed läks endalgi just alla ja kohe lükkan uue katlatäie tulele. Hea raamat käsil, pole veel mahti magada.
- lostinthemist
- Ristiisa

No nii
Mina sõin siis jäätist ja kartulid maksakastme ja juurviljavormiga. 
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
- lostinthemist
- Ristiisa