Soovitage mulle uut seriaali
Moderator: Meeskond
Keaton wrote:Kui on mõte mingit "noortekat" vaadata, siis One Tree Hill on väga hea.
teen seebid on mul NEVER AGAIN pärast O.C. vaatamist. Mul pole ei enne ega pärast ükski sari nii pähe hakanud. See oli ikka kohutav kogemus, ma ei söönud, ei maganud, pidama sain korraks aint siis kui
,suurest masendusest läksin siis välja jooma. tr00 ryani vaimus õnnestus mul siis heale sõbrale miskipärast molli anda, mingi suvalise seltskonna käest molli saada ja vastu hommikut rööviti(vist, ei mäleta täpselt) mind paljaks. ehk siis ei ei ei siukestele seepidelemarissa ära suri
Last edited by hint on 12. July 2009, 17:34, edited 1 time in total.
hint wrote:Keaton wrote:Kui on mõte mingit "noortekat" vaadata, siis One Tree Hill on väga hea.
teen seebid on mul NEVER AGAIN pärast O.C. vaatamist. Mul pole ei enne ega pärast ükski sari nii pähe hakanud.tr00 ryani vaimus õnnestus mul siis heale sõbrale miskipärast molli anda, mingi suvalise seltskonna käest molli saada ja vastu hommikut rööviti(vist, ei mäleta täpselt) mind paljaks. ehk siis ei ei ei siukestele seepideleSee oli ikka kohutav kogemus, ma ei söönud, ei maganud, pidama sain korraks aint siis kui marissa ära suri, suurest masendusest läksin siis välja jooma.
Just, OC on suhteliselt vägivaldne :/
Käälifooorniaaaaa.
Üks parimaid selle sajandi noorte seepe imo.
Lõpp läks käest ära tho.
Lõpp läks käest ära tho.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Forza wrote:Sa oled idioot! Mõtle äkki selle peale, et osad nagu mina pole seda näinud veel ja ei taha teada, kuidas sari kulmineerub. Järgmine kord saad hoiatuse.
sorry kui sul oli selle sarja vaatamine parajasti pooleli ja ma spoilisin midagi rängalt. Ise ei salli ma midagi vähem. Lihtsalt suvaline teema, suvaline sari ja suvaline nimi, lisaks veel lõppenud sari, endal ununeb siuke värk minutitega (kui ma just sarjas sees ei ole parajasti). teinekord olen ettevaatlikum, siin kõik nii filmiasja mehed, ei tea kes mida parajasti vaatab, ununes
Keaton wrote:Level wrote:Käälifooorniaaaaa.
Lõpp läks käest ära tho.
Algus oli jah paljutõotav, siiski lõpuni isegi ei viitsinud vaadata pärast neljanda hooaja algust.
Soovitaksin sul One Tree Hilli ära vaadata, paremini läbimõeldud, parem näitlemine
One Tree Hill on The O.C. kõrval kohe räme seep. Lihtsalt räme. Noortesarjadest on praegu kõige paremad The Inbetweeners ja Skins imo.
Päevik | 2021