Soovitage mulle uut seriaali

Siin räägime seriaalidest, tv-showdest jms.

Moderator: Meeskond

Keaton
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Keaton »

Kui on mõte mingit "noortekat" vaadata, siis One Tree Hill on väga hea.
hint
Eliit

Post by hint »

Keaton wrote:Kui on mõte mingit "noortekat" vaadata, siis One Tree Hill on väga hea.

teen seebid on mul NEVER AGAIN pärast O.C. vaatamist. Mul pole ei enne ega pärast ükski sari nii pähe hakanud. See oli ikka kohutav kogemus, ma ei söönud, ei maganud, pidama sain korraks aint siis kui
marissa ära suri
,suurest masendusest läksin siis välja jooma. tr00 ryani vaimus õnnestus mul siis heale sõbrale miskipärast molli anda, mingi suvalise seltskonna käest molli saada ja vastu hommikut rööviti(vist, ei mäleta täpselt) mind paljaks. ehk siis ei ei ei siukestele seepidele
Last edited by hint on 12. July 2009, 17:34, edited 1 time in total.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Sa oled idioot! Mõtle äkki selle peale, et osad nagu mina pole seda näinud veel ja ei taha teada, kuidas sari kulmineerub. Järgmine kord saad hoiatuse.
ImageImageImage
Keaton
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Keaton »

hint wrote:
Keaton wrote:Kui on mõte mingit "noortekat" vaadata, siis One Tree Hill on väga hea.

teen seebid on mul NEVER AGAIN pärast O.C. vaatamist. Mul pole ei enne ega pärast ükski sari nii pähe hakanud.
See oli ikka kohutav kogemus, ma ei söönud, ei maganud, pidama sain korraks aint siis kui marissa ära suri, suurest masendusest läksin siis välja jooma.
tr00 ryani vaimus õnnestus mul siis heale sõbrale miskipärast molli anda, mingi suvalise seltskonna käest molli saada ja vastu hommikut rööviti(vist, ei mäleta täpselt) mind paljaks. ehk siis ei ei ei siukestele seepidele

Just, OC on suhteliselt vägivaldne :/
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Ronet »

Käälifooorniaaaaa.
Üks parimaid selle sajandi noorte seepe imo.
Lõpp läks käest ära tho.
Päevik | 2021
Image
Image
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

Post by IlseV »

Forza wrote:Järgmine kord saad hoiatuse.

Natuke offtopicut: Mis juhtub hoiatusega?
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

aka saad vitsa
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Mingi 3 hoiatust võrdub lühikese bänniga.
ImageImageImage
hint
Eliit

Post by hint »

Forza wrote:Sa oled idioot! Mõtle äkki selle peale, et osad nagu mina pole seda näinud veel ja ei taha teada, kuidas sari kulmineerub. Järgmine kord saad hoiatuse.

sorry kui sul oli selle sarja vaatamine parajasti pooleli ja ma spoilisin midagi rängalt. Ise ei salli ma midagi vähem. Lihtsalt suvaline teema, suvaline sari ja suvaline nimi, lisaks veel lõppenud sari, endal ununeb siuke värk minutitega (kui ma just sarjas sees ei ole parajasti). teinekord olen ettevaatlikum, siin kõik nii filmiasja mehed, ei tea kes mida parajasti vaatab, ununes
Viltsu
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Viltsu »

Forza wrote:Sa oled idioot!

Ise rikkusid ka selle lausega reegleid. Pffs, ole viisakam, eks. Kaaskasutajaid pole viisakas niimoodi rünnata... Isegi kui ta tegi midagi valesti.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Viltsu wrote:
Forza wrote:Sa oled idioot!

Ise rikkusid ka selle lausega reegleid. Pffs, ole viisakam, eks. Kaaskasutajaid pole viisakas niimoodi rünnata... Isegi kui ta tegi midagi valesti.

On olnud modesid siin, kes on kõvasti rangemad olnud kui mina.
ImageImageImage
Viltsu
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Viltsu »

Rangemad võib-olla tõesti, aga kas nad ka iga asja eest niimoodi solvasid? :pööritus: Kui jah, siis... I have no words.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Iga asja eest? Kui Nip/Tuck veel aktuaalsem oli, siis oleks ühe spoili eest (kes on lihunik?) kohe bänni saanud ja mitte minu käest. Imo ja mitte ainult imo on taoline idiootne spoiler ikka väga suur asi, mis siin teemas just mõni tund tagasi aset leidis.
ImageImageImage
Keaton
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Keaton »

Level wrote:Käälifooorniaaaaa.
Lõpp läks käest ära tho.

Algus oli jah paljutõotav, siiski lõpuni isegi ei viitsinud vaadata pärast neljanda hooaja algust.

Soovitaksin sul One Tree Hilli ära vaadata, paremini läbimõeldud, parem näitlemine
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Ronet »

Keaton wrote:
Level wrote:Käälifooorniaaaaa.
Lõpp läks käest ära tho.

Algus oli jah paljutõotav, siiski lõpuni isegi ei viitsinud vaadata pärast neljanda hooaja algust.

Soovitaksin sul One Tree Hilli ära vaadata, paremini läbimõeldud, parem näitlemine

One Tree Hill on The O.C. kõrval kohe räme seep. Lihtsalt räme. Noortesarjadest on praegu kõige paremad The Inbetweeners ja Skins imo.
Päevik | 2021
Image
Image
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Post Reply