Hirmu faktor

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Hirmu faktor

Post by Robert »

Hirmu faktor
Fear Factor

Shokeeriv reality-show, kus kuus inimest peavad panema proovile oma närvid ja hirmud. Nad peavad ennast ületama ning proovile panema oma füüsilise ja vaimse vastupidamise. Köielkõnd kaljude vahel, seaverest lihatükkide otsimine ja lehmaajude söömine. Kes peab vastu ja võidab 50 tuhat dollarit? Seda näeb juba Hirmu Faktoris!

Täielikku tutvustust loe siit.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Täisti tore ja põnev reality show. Erineb sellepoolest teistest, et kogu aeg on närv sees, ja ikka intriigid löövad ka lõkkele.
ImageImageImage
Mihkel
Ristiisa
Ristiisa

Post by Mihkel »

Ronimised ja värgid, särgid on head, aga nende rõvedustega jändamine on jama..
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Post by Robert »

Mulle just meeldis selles seriaalis rõvedustega jamamine. Ma nägin ühte saadet, kus üks tüüp pidi lehmaajusid sööma. Rõve, aga meelt lahutav:)
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Mihkel wrote:Ronimised ja värgid, särgid on head, aga nende rõvedustega jändamine on jama..

Aga see muudabki ju asja põnevaks. Kui palju, õigemini kui kaugele sa oled raha võitmiseks minema. Sarnaneb filmi Saag sisuga.
ImageImageImage
Biiig
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Biiig »

Hulljulged inimesed :D Mina isiklikult ei läheks sinna saatese isegi siis kui peale makstaks, vms :DD eluohtlik juu :O
Einoh, sellist lolli ikka annab otsida :S
Tyrkiis
Batman alustab
Batman alustab

Post by Tyrkiis »

Jipii! Kanal 2 hakkab seda jälle näitama :D

Ma vaatasin seda alguses Neloneni pealt ja siis paari kuu pärast tuli Eestisse. Ma ei saa aru kuidas need inimesed julgevad. Kõige haigemad on need jäledate asjade söömised. seal on olnud lehmaajusid, pullimune( :shock: ), mingit mädanenud kalaplöga. Ühes osas kallati neile tarantleid pähe. Seda ei teeks ma elusees, sest mul on foobia.

Hea saade muidu. Mind igatahes tõmbab vaatama :wink:
Have you ever heard the story about the little engine that could?
Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

Biiig wrote:eluohtlik juu :O
Kus ta siis on?!
Kõik on topelt üle kontrollitud,kõik need turvarihmad jne. Midagi ei saa valesti minna.

Kõige haigemad osad olid jah need rõvedused ja söömised. :))
Mulle tekitas judinaid hoopiski trikid külmas vees. :D
Immagination
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Immagination »

Suht vastik reality tegelikult. Mida kõike inimesed ei ole nõus raha nimel tegema. Minu arust oli kõige hullem teine ülesanne. Vaimses voorus tuli enamasti mingeid rõvedusi süüa. Vaadata oli muidugi huvitav, aga ise nende nahas küll olla ei tahaks. Eestis korraldati ka ju mingi kohalik "Fear Factor", aga see oli jura, sest midagi hullu ei tehtud minu arust. Pidi jooma mingit imelik piima vms...

5/10
Post Reply