Hirmu faktor
Fear Factor
Shokeeriv reality-show, kus kuus inimest peavad panema proovile oma närvid ja hirmud. Nad peavad ennast ületama ning proovile panema oma füüsilise ja vaimse vastupidamise. Köielkõnd kaljude vahel, seaverest lihatükkide otsimine ja lehmaajude söömine. Kes peab vastu ja võidab 50 tuhat dollarit? Seda näeb juba Hirmu Faktoris!
Täielikku tutvustust loe siit.
Hirmu faktor
Moderator: Meeskond
Jipii! Kanal 2 hakkab seda jälle näitama
Ma vaatasin seda alguses Neloneni pealt ja siis paari kuu pärast tuli Eestisse. Ma ei saa aru kuidas need inimesed julgevad. Kõige haigemad on need jäledate asjade söömised. seal on olnud lehmaajusid, pullimune( :shock: ), mingit mädanenud kalaplöga. Ãhes osas kallati neile tarantleid pähe. Seda ei teeks ma elusees, sest mul on foobia.
Hea saade muidu. Mind igatahes tõmbab vaatama :wink:
Ma vaatasin seda alguses Neloneni pealt ja siis paari kuu pärast tuli Eestisse. Ma ei saa aru kuidas need inimesed julgevad. Kõige haigemad on need jäledate asjade söömised. seal on olnud lehmaajusid, pullimune( :shock: ), mingit mädanenud kalaplöga. Ãhes osas kallati neile tarantleid pähe. Seda ei teeks ma elusees, sest mul on foobia.
Hea saade muidu. Mind igatahes tõmbab vaatama :wink:
Have you ever heard the story about the little engine that could?
-
Immagination
- Sõrmuste Isand

Suht vastik reality tegelikult. Mida kõike inimesed ei ole nõus raha nimel tegema. Minu arust oli kõige hullem teine ülesanne. Vaimses voorus tuli enamasti mingeid rõvedusi süüa. Vaadata oli muidugi huvitav, aga ise nende nahas küll olla ei tahaks. Eestis korraldati ka ju mingi kohalik "Fear Factor", aga see oli jura, sest midagi hullu ei tehtud minu arust. Pidi jooma mingit imelik piima vms...
5/10
5/10