Alustab uus meelelahutuskanal TV6
Moderator: Meeskond
Forza wrote:Sorri, et olen inimene, kellele meeldib 6igekiri...
OT:
No aga mõtle, milline foorum varsti oleks, kui igaüks hakkaks siin "düsgraafikuid" parandama...Ma saan aru, kui teksti mõttest poleks absoluutselt võimalik aru saada, aga mõned grammatikavead siin-seal - eks need võivad lihtsalt endale millalgi (ametliku kirja kirjutamisel vms) kätte maksta...
Legalize IT!
Nojah, selles mõttes on sul õigus, Storm. Lihtsalt on sellised tüüpsõnad, mille valesti kirjutamine tohutult häirib, kuid see on arvatavasti lihtsalt minu kiiks...
Teemasse ka - TV 6 on kindlasti parim nendest uutest tulijatest viimase aasta jooksul. Arvan, et neil on eelis seoses sellega, et nad saavad kasutada TV 3-e arhiivi..
Teemasse ka - TV 6 on kindlasti parim nendest uutest tulijatest viimase aasta jooksul. Arvan, et neil on eelis seoses sellega, et nad saavad kasutada TV 3-e arhiivi..

Forza wrote:Nojah, selles mõttes on sul õigus, Storm. Lihtsalt on sellised tüüpsõnad, mille valesti kirjutamine tohutult häirib, kuid see on arvatavasti lihtsalt minu kiiks...
Sama siin. Sa pole üksi
Eriti just see sama sõna "mõttetu", mida enamus eestlasi ei oska korrektselt kirjutada..Kui keegi neid düsgraafikuid parandada viitsib, siis äkki jääb neil ka vähemaks vigaseid sõnu ametlikes kirjades.
kigents wrote:No jh mõttetu on tõesti selline sõna mida enamus valesti kirjutab. Aga ikkagi no igaüks kirjutab ikkagi omal tasemel.
Kui mõelda, siis ega su komavead ja sõnakordused ka nüüd silmale head vaadata pole, aga ma ei hakka kedagi parandama, sest muidu peaks enamikku selle foorumi postitustest muutma hakkama. Ja kui aus olla, siis Internetis trükkides ei viitsi ma tihtipeale isegi suurt algustähte kasutada. Interneti tõttu ongi paljude inimeste õigekiri laisaks muutunud ja selle vastu pole eriti midagi teha.
hullmees wrote:keda see õigekiri huvitab.
kui mõttest aru saab on jumala pohhui kuidas kirjutad.
irw
Kõige parem näide, kuidas kirjutada ei tohiks, on V. Ta vist kirjutas meelega nii segaselt, et kui keegi hakkab temaga vaidlema, siis ta saab väita, et ta mõtles teisiti või keegi sai valesti aru. Ja tal jäi veel õigust ülegi.
Kelee tedalsaed on väjla segltianud, et täthdee jäjrekord snõas ploe täthis. Aiukne tätihs asi on, et eseimne ja vimaine thät olkes õgie. Üläejäund sõanst viõb olla täeiliuklt seagnimi ja sa suduad ikka sdea teskti luedga. See on seepslärlat, et inemise aju ei loe iagt täthe erladi vaid leob tevret snõa kui üthe teirkuvt.
natukene mõtlemisainet...
natukene mõtlemisainet...