Alustab uus meelelahutuskanal TV6

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

No ma ei tea, USA-s ei ole seda t2hte 2kki...
ImageImageImage
hullmees
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by hullmees »

noh sina kui õigekirja armastaja oleksid võinud ju õ tähe copy+paste'eda minu postitusest :)
Storm
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Storm »

Forza wrote:Sorri, et olen inimene, kellele meeldib 6igekiri...

OT:
No aga mõtle, milline foorum varsti oleks, kui igaüks hakkaks siin "düsgraafikuid" parandama...Ma saan aru, kui teksti mõttest poleks absoluutselt võimalik aru saada, aga mõned grammatikavead siin-seal - eks need võivad lihtsalt endale millalgi (ametliku kirja kirjutamisel vms) kätte maksta...
Legalize IT!
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Nojah, selles mõttes on sul õigus, Storm. Lihtsalt on sellised tüüpsõnad, mille valesti kirjutamine tohutult häirib, kuid see on arvatavasti lihtsalt minu kiiks...

Teemasse ka - TV 6 on kindlasti parim nendest uutest tulijatest viimase aasta jooksul. Arvan, et neil on eelis seoses sellega, et nad saavad kasutada TV 3-e arhiivi..
ImageImageImage
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

Post by Weirdo »

Forza wrote:Nojah, selles mõttes on sul õigus, Storm. Lihtsalt on sellised tüüpsõnad, mille valesti kirjutamine tohutult häirib, kuid see on arvatavasti lihtsalt minu kiiks...

Sama siin. Sa pole üksi :P
Eriti just see sama sõna "mõttetu", mida enamus eestlasi ei oska korrektselt kirjutada..Kui keegi neid düsgraafikuid parandada viitsib, siis äkki jääb neil ka vähemaks vigaseid sõnu ametlikes kirjades.
kigents
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by kigents »

No jh mõttetu on tõesti selline sõna mida enamus valesti kirjutab. Aga ikkagi no igaüks kirjutab ikkagi omal tasemel.
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

Post by KiiZ »

kigents wrote:No jh mõttetu on tõesti selline sõna mida enamus valesti kirjutab. Aga ikkagi no igaüks kirjutab ikkagi omal tasemel.

Kui mõelda, siis ega su komavead ja sõnakordused ka nüüd silmale head vaadata pole, aga ma ei hakka kedagi parandama, sest muidu peaks enamikku selle foorumi postitustest muutma hakkama. Ja kui aus olla, siis Internetis trükkides ei viitsi ma tihtipeale isegi suurt algustähte kasutada. Interneti tõttu ongi paljude inimeste õigekiri laisaks muutunud ja selle vastu pole eriti midagi teha.
hullmees
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by hullmees »

keda see õigekiri huvitab.
kui mõttest aru saab on jumala pohhui kuidas kirjutad.
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

hullmees wrote:keda see õigekiri huvitab.
kui mõttest aru saab on jumala pohhui kuidas kirjutad.

irw

Kõige parem näide, kuidas kirjutada ei tohiks, on V. Ta vist kirjutas meelega nii segaselt, et kui keegi hakkab temaga vaidlema, siis ta saab väita, et ta mõtles teisiti või keegi sai valesti aru. Ja tal jäi veel õigust ülegi.
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

Post by Zinera »

Kelee tedalsaed on väjla segltianud, et täthdee jäjrekord snõas ploe täthis. Aiukne tätihs asi on, et eseimne ja vimaine thät olkes õgie. Üläejäund sõanst viõb olla täeiliuklt seagnimi ja sa suduad ikka sdea teskti luedga. See on seepslärlat, et inemise aju ei loe iagt täthe erladi vaid leob tevret snõa kui üthe teirkuvt.

natukene mõtlemisainet... ;-)
hullmees
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by hullmees »

kellele?
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Lõpetage jama! See teema on TV6 (ja Kanal 11) jaoks!
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Augustikuu vaadatavus oli mõlemal kanalil 1,3%. Vaikselt tõuseb, 0.1-0.2% kuu kohta.
Kidd
Ristiisa
Ristiisa

Post by Kidd »

Näh, midagi head on ka Kanal 11-lt, nimelt reede õhtul "Härrad Abikaasad", Vaarik ja Matvere arutlevad maailma, jalgpalli ja naiste teemadel. :))
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
kigents
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by kigents »

Vaikselt hakkab mulle tunduma, et tv6 liigub oma reklaamidega tv3me poole, sest juba mingi üle 5 minuti on paus, kuigi tavaliselt oli ikka lühikesemad.
Post Reply