Nimed marmortahvlil

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

Mulle väga meeldis,kõva Eesti film.
stefu
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by stefu »

Üli hea kodumaine film. Teist korda vaadatav. Väga kaasa kiskuv ja põnev film :!:
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Vaatasin ka selle ära, sest koolis oli vaja :P . Väga hea ja huvitav film Eesti kohta. Mõtlemapanev film ;-). Soovitan :D
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Rain93 wrote:Vaatasin ka selle ära, sest koolis oli vaja

Oled kindel? Üldiselt peab koolis raamatut lugema... film on sellest küllaltki erinev.
Gatito
Batman alustab
Batman alustab

Post by Gatito »

Lugesin raamatut palju hiljem, kui filmi esimest korda nägin ja tõesti päris palju erinevusi on seal. Siiski on see minu arust väga hea film väga heade näitlejatega, eriti meeldis mulle seal Priit Võigemast. Ja noh, teda ma lihtsalt pidin kiitma, sest nägin just eile Ruja" etendust ja tema Rannapi osa oli fantastiline.:)
Aga filmi juurde tagasi tulles, see oli huvitav ja kurb ja soovitan seda kõigile, kes veel näinud pole.
8/10
Soojust, värve, rõõmu, vabadust
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

Post by IlseV »

eerik wrote:
Rain93 wrote:Vaatasin ka selle ära, sest koolis oli vaja

Oled kindel? Üldiselt peab koolis raamatut lugema... film on sellest küllaltki erinev.

Mul on ka meeles, et me vaatasime üks kord seda filmi koolis. Kohustusliku kirjanduse listis oli see vist ka, aga valikuna. Vähemalt mul vanas koolis oli nii...
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Koolis tunni ajal klassiga vaatamine on tavaline, aga et õpetaja annaks koduse tööna filmi vaatamise on küll kahtlane.
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Nimed marmortahvlil

Post by Rasmus »

Eesti üks läbi aegade parimaid filme kindlasti. Väga kurb ja julm, ehkki tegelikult jääb filmist mulje, nagu see aeg polekski nii hull olnud. Eesti mastaabis 10/10, kuid muidu 8/10.
tiptheauthors
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by tiptheauthors »

Kes pole filmi näinud või soovib seda uuesti vaadata: https://www.tiptheauthors.com/movie.php?id=34
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rasmus »

Olen seda alati eestlaste parimaks filmiks pidanud, aga nüüd hakkasin raamatut lugema ja tekkis isu ka linateos veelkord üle vaadata, ning sain aru, et olen seda kõvasti ülehinnanud. Stiilselt lavastatud film, kuid sellest hoolimata üsna konkreetne keskmine näpp raamatu lugejatele. Mõttetu armulugu ja ühedimensioonilised karakterid mõjuvad isegi solvavana.

6/10
Post Reply