Nimed marmortahvlil
Moderator: Meeskond
Lugesin raamatut palju hiljem, kui filmi esimest korda nägin ja tõesti päris palju erinevusi on seal. Siiski on see minu arust väga hea film väga heade näitlejatega, eriti meeldis mulle seal Priit Võigemast. Ja noh, teda ma lihtsalt pidin kiitma, sest nägin just eile Ruja" etendust ja tema Rannapi osa oli fantastiline.
Aga filmi juurde tagasi tulles, see oli huvitav ja kurb ja soovitan seda kõigile, kes veel näinud pole.
8/10
Aga filmi juurde tagasi tulles, see oli huvitav ja kurb ja soovitan seda kõigile, kes veel näinud pole.
8/10
Soojust, värve, rõõmu, vabadust
eerik wrote:Rain93 wrote:Vaatasin ka selle ära, sest koolis oli vaja
Oled kindel? Üldiselt peab koolis raamatut lugema... film on sellest küllaltki erinev.
Mul on ka meeles, et me vaatasime üks kord seda filmi koolis. Kohustusliku kirjanduse listis oli see vist ka, aga valikuna. Vähemalt mul vanas koolis oli nii...
Re: Nimed marmortahvlil
Eesti üks läbi aegade parimaid filme kindlasti. Väga kurb ja julm, ehkki tegelikult jääb filmist mulje, nagu see aeg polekski nii hull olnud. Eesti mastaabis 10/10, kuid muidu 8/10.
-
tiptheauthors
- Teadmata kadunud

Kes pole filmi näinud või soovib seda uuesti vaadata: https://www.tiptheauthors.com/movie.php?id=34
Olen seda alati eestlaste parimaks filmiks pidanud, aga nüüd hakkasin raamatut lugema ja tekkis isu ka linateos veelkord üle vaadata, ning sain aru, et olen seda kõvasti ülehinnanud. Stiilselt lavastatud film, kuid sellest hoolimata üsna konkreetne keskmine näpp raamatu lugejatele. Mõttetu armulugu ja ühedimensioonilised karakterid mõjuvad isegi solvavana.
6/10
6/10