Sinu parim kontsertelamus?
Moderator: Meeskond
Pole käinud mingitel maailmakuulsate artistide kontsertidel, aga siiani on üks paremaid kontserdielamusi Fernando Sterni kontsert pärimusmuusika lõikuspeol Viljandis 2007. Ootasin sellest kontserdist väga palju ja oli veel parem. Fernando superhea hääl ilma mikrofonita ja ülihead laulud..
Soojust, värve, rõõmu, vabadust
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

uuuh, Nano fänn
...
mina lisakontserdile ei jõudnud mudu oleks vbl plaadi ka saand.
aga eila, ei, nüüd üleeila käisin Kumus kuulamas Stimmhorni, šveitsi sarvelised pluss vokaal. mis oli nagu...nagu Tarzan hakkaks ajurabandust saama. normaalne inimene pandaks hullumajja, aga need kutid tegid seda väga hästi.
aga CD pealt on jälle hoopis teistmoodi, kõlab väga rahustavalt. nagu vaalade laul.
...
mina lisakontserdile ei jõudnud mudu oleks vbl plaadi ka saand.
aga eila, ei, nüüd üleeila käisin Kumus kuulamas Stimmhorni, šveitsi sarvelised pluss vokaal. mis oli nagu...nagu Tarzan hakkaks ajurabandust saama. normaalne inimene pandaks hullumajja, aga need kutid tegid seda väga hästi.
aga CD pealt on jälle hoopis teistmoodi, kõlab väga rahustavalt. nagu vaalade laul.
Ega ma palju viitsi käia neil, ütlen kohe ära.
Aga Rammstein aastal 2004 siiani väga hästi meeles, suurepärane kontsert just soundi ja show poolest. Kui Rammstein veel korra tuleks, siis läheksin kohale. Teiseks meeldis mulle Ozzyt laivis näha. Oleks võinud ta muidugi varem ka kunagi tulla (nooremana), aga noh, asi seegi. Sound oli ainult Suurhallis jälle sitt tema kontserdil.
Aga Rammstein aastal 2004 siiani väga hästi meeles, suurepärane kontsert just soundi ja show poolest. Kui Rammstein veel korra tuleks, siis läheksin kohale. Teiseks meeldis mulle Ozzyt laivis näha. Oleks võinud ta muidugi varem ka kunagi tulla (nooremana), aga noh, asi seegi. Sound oli ainult Suurhallis jälle sitt tema kontserdil.
- _eesti999_
- Bond, James Bond

Apocalyptica enda valgusshow'ga oli ülimalt lahe (*oktoober 2007). Enda lavakujundusega jääb aga igaveseks meelde Lordi show (pilt).
- LiveForThis
- Ristiisa

Sigur Ros. Üks mu lemmik bände ja eilne kontsert oli tegelikult ikka väga vinge. Rahvas aplodeeris peale igat laulu nagu see oleks olnud viimane. Ei olnud ülerahvastatust nagu suurtel rock kontsertidel. Väga intiimne ja eriline kontsert. Ainult 1000 inimest. Õhkkond oli mõnus. Mängiti parimaid palasid. Valgus ja heli oli super. Paberlumi. Kostüümid olid lahedad. Mis sest, et bassist oli kergelt vipsis ja lasi koos trummariga Saku Kulda. Oligi muhedam ja kodusem.
hau wrote:Mis sest, et bassist oli kergelt vipsis ja lasi koos trummariga Saku Kulda. Oligi muhedam ja kodusem.
Jep, Sigur Ros on raudselt parim elamus. Jään ootama, millal uuesti kontserdile saab. Ei tea, kas on lootust, et nad kunagi veel Eestisse tulevad. Kardan, et siis saab valitud mingi teine koht, kus on rahvast kordades rohkem.
Kusjuures minu jaoks oli ka 1000 inimest liiga palju. Nõustun nendega, kes ütlevad, et Sigur Ros'i puhul on sobiv max 100 inimest ja toimuks kuskil Islandi aasal või künkal. Võib vist ainult unistada, et kunagi nii Sigurit kuulata saaks.
Pagana kahju, et mina seda poognat ei saanud
hau wrote:Täpselt nii nagu Heima dvd'l. Seal oleks tahtnud igal esinemisel käia.
Ma jään lootma, et tuleb veel selliseid väikseid kontserte ja et ma sinna saan.
http://www.youtube.com/watch?v=25A9S8C8 ... re=related
Ehkki Sigur Ros on mu jaoks nagu jumal, siis see paroodia on päris naljakas