Sinu parim kontsertelamus?

Uued albumid, popimad bändid ja kõik taoline muusika kohta siia foorumisse.

Moderator: Meeskond

Kathie
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Kathie »

Paljudel pole just käinud, aga placebo, pink ja aerosmith olid päris toredad :o
Goblin
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Goblin »

Metallica raudselt :D jaa kolme aasta tagune Alice Cooperi kontsert Haapsalus ;-)
Gatito
Batman alustab
Batman alustab

Post by Gatito »

Pole käinud mingitel maailmakuulsate artistide kontsertidel, aga siiani on üks paremaid kontserdielamusi Fernando Sterni kontsert pärimusmuusika lõikuspeol Viljandis 2007. Ootasin sellest kontserdist väga palju ja oli veel parem. Fernando superhea hääl ilma mikrofonita ja ülihead laulud..(Y)
Soojust, värve, rõõmu, vabadust
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Reinuvader Rebane »

uuuh, Nano fänn :P :P
...
mina lisakontserdile ei jõudnud mudu oleks vbl plaadi ka saand.

aga eila, ei, nüüd üleeila käisin Kumus kuulamas Stimmhorni, šveitsi sarvelised pluss vokaal. mis oli nagu...nagu Tarzan hakkaks ajurabandust saama. normaalne inimene pandaks hullumajja, aga need kutid tegid seda väga hästi.
aga CD pealt on jälle hoopis teistmoodi, kõlab väga rahustavalt. nagu vaalade laul.
Gatito
Batman alustab
Batman alustab

Post by Gatito »

Natuke fänn jah ;-)
Kui sa mõtlesid folgi lisakontserti, siis mina rääkisin lõikuspeo omast. Ja see oli eriti super, kui Fernando pärast Svjata Vatra kontserdile ka ilmus ja nad koos mängisid.
Soojust, värve, rõõmu, vabadust
tharts
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by tharts »

Ma olen suht kindel et mul on tulekul veel-10 veebruar-Korn :))
Shotgun
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Shotgun »

Ega ma palju viitsi käia neil, ütlen kohe ära.
Aga Rammstein aastal 2004 siiani väga hästi meeles, suurepärane kontsert just soundi ja show poolest. Kui Rammstein veel korra tuleks, siis läheksin kohale. Teiseks meeldis mulle Ozzyt laivis näha. Oleks võinud ta muidugi varem ka kunagi tulla (nooremana), aga noh, asi seegi. Sound oli ainult Suurhallis jälle sitt tema kontserdil.
_eesti999_
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by _eesti999_ »

Apocalyptica enda valgusshow'ga oli ülimalt lahe (*oktoober 2007). Enda lavakujundusega jääb aga igaveseks meelde Lordi show (pilt).
Jussu
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Jussu »

Raudselt Metallica 2006 Juunis.
Seal sai üsna esimestes ridades oldud ning heli oli tõesti esmaklassiline.

Samas Ozzy't ja BLS-i oli ka väga tore ära näha, olgugi et heli oli tol korral veidi kehv.
"All you need for a movie is a girl and a gun."
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Post by LiveForThis »

Minu parim kontsertelamus on siiani metalcore bändi Killswitch Engage kontsert klubi Hollywoodis.
Samuti ka Metallica kus pidin kahjuks asja värava taga kaema, millest on mul siiani väga kahju :D
Selle suve õlleka Metsatöll ka muidugi 8)
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Sigur Ros. Üks mu lemmik bände ja eilne kontsert oli tegelikult ikka väga vinge. Rahvas aplodeeris peale igat laulu nagu see oleks olnud viimane. Ei olnud ülerahvastatust nagu suurtel rock kontsertidel. Väga intiimne ja eriline kontsert. Ainult 1000 inimest. Õhkkond oli mõnus. Mängiti parimaid palasid. Valgus ja heli oli super. Paberlumi. Kostüümid olid lahedad. Mis sest, et bassist oli kergelt vipsis ja lasi koos trummariga Saku Kulda. Oligi muhedam ja kodusem.
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

Post by Weirdo »

hau wrote:Mis sest, et bassist oli kergelt vipsis ja lasi koos trummariga Saku Kulda. Oligi muhedam ja kodusem.

:D
Jep, Sigur Ros on raudselt parim elamus. Jään ootama, millal uuesti kontserdile saab. Ei tea, kas on lootust, et nad kunagi veel Eestisse tulevad. Kardan, et siis saab valitud mingi teine koht, kus on rahvast kordades rohkem.
Kusjuures minu jaoks oli ka 1000 inimest liiga palju. Nõustun nendega, kes ütlevad, et Sigur Ros'i puhul on sobiv max 100 inimest ja toimuks kuskil Islandi aasal või künkal. Võib vist ainult unistada, et kunagi nii Sigurit kuulata saaks.

Pagana kahju, et mina seda poognat ei saanud :P
Kidd
Ristiisa
Ristiisa

Post by Kidd »

Enamusel on siin muusikamaitse nii raske ja nii deep, et mul tundub imelik kirjutada, et viimase aja parim oli Laura ja Tafenau :$
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Weirdo wrote: Nõustun nendega, kes ütlevad, et Sigur Ros'i puhul on sobiv max 100 inimest ja toimuks kuskil Islandi aasal või künkal. Võib vist ainult unistada, et kunagi nii Sigurit kuulata saaks.

Täpselt nii nagu Heima dvd'l. Seal oleks tahtnud igal esinemisel käia.
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

Post by Weirdo »

hau wrote:Täpselt nii nagu Heima dvd'l. Seal oleks tahtnud igal esinemisel käia.

Ma jään lootma, et tuleb veel selliseid väikseid kontserte ja et ma sinna saan.
http://www.youtube.com/watch?v=25A9S8C8 ... re=related
Ehkki Sigur Ros on mu jaoks nagu jumal, siis see paroodia on päris naljakas :D
Post Reply