Tehasetöötaja Trevor Reznik ei ole juba aasta aega maganud. Tööl hoiavad temast paljud eemal ning mõned isegi kardavad teda. Ühel päeval juhtub tal õnnetus, milles kaotab üks töötaja oma käe. Nüüdsest tahavad töötajad, et Trevor lahkuks töölt. Trevor hakkab kahtlustama, et ta on hullunud ning alustab tõe otsimist.
Väga segane lõpp. Mitte s_ttagi ei saa filmi lõpus aru, mis toimub. Film ise on suht normaalne ja tegelikult oli isegi hea, et lõpp segaseks jäi. Saab pärast erinevaid teooriaid välja mõelda, mis siis ikkagi juhtus:D
Väga segane lõpp. Mitte s_ttagi ei saa filmi lõpus aru, mis toimub.
Ei ütleks, et väga segane. Ma arvasin, et on veel hullem, aga näe, üsna selge oli. Filmi hinnet see kindlasti ei vähenda (vähemalt minu puhul), kuigi jah, võib-olla võinuks lõpp natuke paremini otsad kokku tõmmata. Kuid film ise jättis väga hea mulje.
Fear can hold you prisoner. Hope can set you free. - "The Shawshank Redemption"
Hea film oli, kes aru ei saa süüdistagu iseennast. Uskumatu milliseks on inimene suuteline ennast näljutama. Müts maha Christian Bale'i ees. Ja hea näitlemine pealekauba
Sai vaadatud ja mullegi meeldis see film. Ise annaks filmile 8/10. Selliseid filme võiks rohkem olla. :wink: Aga ma ei saanud aru, kuhu ta viidi? Kõik oli lumivalge.
Vaadatav... Selline keskmine psühholoogiline thriller. Lõpp oli ootamatu, näitlejad tegid hea töö, käsikiri polnud kah paha. Aga ei midagi erilist. 5/10
Bale`i roll oli ebatavaliselt hea ning film ise oli teostuse poole pealt super. Salapärane unenäolisus kuhjus ja kuhjus ning püant oli minu jaoks selgemast selgem, ei midagi keerulist, aga põnev rännak selleni igal juhul. 9/10
See film on kõige tõsisem mindfuck, mida ma eales näinud olen. Ääretult mõistatuslik, kohati veider ja haiglane, kuid siiski ilgelt põnev thriller. Bale'i osatäitmine on suurepärane ja sisu on klass omaette. Kohati oli ka selliseid õuduseatmosfääriga kohti, eriti kogu see poomismängu teema. Nagu ka LiveForThis oma arvustuses mainis.
Aga kõva filmiga on tegu - see on fakt. Kõik mõistatusfilmide fännid, kes veel vaadanud pole, siis tehke seda.