Masinist

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Robert
Ristiisa
Ristiisa

Masinist

Post by Robert »

Masinist
The Machinist

Tehasetöötaja Trevor Reznik ei ole juba aasta aega maganud. Tööl hoiavad temast paljud eemal ning mõned isegi kardavad teda. Ühel päeval juhtub tal õnnetus, milles kaotab üks töötaja oma käe. Nüüdsest tahavad töötajad, et Trevor lahkuks töölt. Trevor hakkab kahtlustama, et ta on hullunud ning alustab tõe otsimist.

Täielikku tutvustust loe siit.
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Post by Robert »

Väga segane lõpp. Mitte s_ttagi ei saa filmi lõpus aru, mis toimub. Film ise on suht normaalne ja tegelikult oli isegi hea, et lõpp segaseks jäi. Saab pärast erinevaid teooriaid välja mõelda, mis siis ikkagi juhtus:D

7/10
Monk
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Monk »

Väga segane lõpp. Mitte s_ttagi ei saa filmi lõpus aru, mis toimub.

Ei ütleks, et väga segane. Ma arvasin, et on veel hullem, aga näe, üsna selge oli. Filmi hinnet see kindlasti ei vähenda (vähemalt minu puhul), kuigi jah, võib-olla võinuks lõpp natuke paremini otsad kokku tõmmata. Kuid film ise jättis väga hea mulje.
Fear can hold you prisoner. Hope can set you free. - "The Shawshank Redemption"
Mophuk
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Mophuk »

Hea film oli, kes aru ei saa süüdistagu iseennast. Uskumatu milliseks on inimene suuteline ennast näljutama. Müts maha Christian Bale'i ees. Ja hea näitlemine pealekauba :D
kbong
Ristiisa
Ristiisa

Post by kbong »

Müts maha muidugi, tüüp võttis ju mingi umbes pool enda kehakaalust maha selle rolli jaoks, ei tunne teda äragi..
Nestonia
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Nestonia »

Kõik oli vägagi arusaadav ja selgusetut mitte midagi... väga priima film, 4/5.
Priit
Ristiisa
Ristiisa

Post by Priit »

Sai vaadatud ja mullegi meeldis see film. Ise annaks filmile 8/10. Selliseid filme võiks rohkem olla. :wink: Aga ma ei saanud aru, kuhu ta viidi? Kõik oli lumivalge.
There was a HOLE here. It's gone now.
CyberRax
Eliit

Post by CyberRax »

Vaadatav... Selline keskmine psühholoogiline thriller. Lõpp oli ootamatu, näitlejad tegid hea töö, käsikiri polnud kah paha. Aga ei midagi erilist. 5/10
Priit
Ristiisa
Ristiisa

Post by Priit »

Vaatasin veelkord ja nüüd on minu hinne 10/10. Kindlasti mu üks lemmikutest. :wink:
There was a HOLE here. It's gone now.
Milenko
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Milenko »

Kiiduväärt film! 8)
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Müsteeriummüsteerium. Lõpp jäi segaseks. Vajab homme päeval selgema mõistusega järele mõtlemist.

hinne 5 (väga hea)
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

8/10

Hea mindblow, usun, et sain kõigest aru. Bale oli super ja kindlasti üks ta parimaid rolle.
ImageImageImage
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Post by LiveForThis »

Bale`i roll oli ebatavaliselt hea ning film ise oli teostuse poole pealt super. Salapärane unenäolisus kuhjus ja kuhjus ning püant oli minu jaoks selgemast selgem, ei midagi keerulist, aga põnev rännak selleni igal juhul.
9/10
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Post by LiveForThis »

Nii hea, et sai 0,5 punkti juurde ka veel.
9,5/10 :)
Garli
Ristiisa
Ristiisa

Post by Garli »

See film on kõige tõsisem mindfuck, mida ma eales näinud olen. Ääretult mõistatuslik, kohati veider ja haiglane, kuid siiski ilgelt põnev thriller. Bale'i osatäitmine on suurepärane ja sisu on klass omaette. Kohati oli ka selliseid õuduseatmosfääriga kohti, eriti kogu see poomismängu teema. Nagu ka LiveForThis oma arvustuses mainis.

Aga kõva filmiga on tegu - see on fakt. Kõik mõistatusfilmide fännid, kes veel vaadanud pole, siis tehke seda.
Post Reply