Hannibal
Moderator: Meeskond
Hannibal
Hannibal
Hannibal
10 aastat peale seda, kui FBI agent Clarice Sterling rääkis dr Hannibal Lecteriga, kurikuulsa inimsööjaga, on doktor põgenenud. Nüüd tegutseb mees Itaalias. Mason Verger (Gary Oldman), kes oli doktor Lecteri kuues ohver, kuid jäi ellu - täielikult moonutatuna, tahab ainult kättemaksu ning mõistab, et Hannibali enda juurde meelitamiseks on vaja sööta - ja selleks saabki FBI agent Clarice Sterling..
Terviklikku tutvustust loe siit.
Hannibal
10 aastat peale seda, kui FBI agent Clarice Sterling rääkis dr Hannibal Lecteriga, kurikuulsa inimsööjaga, on doktor põgenenud. Nüüd tegutseb mees Itaalias. Mason Verger (Gary Oldman), kes oli doktor Lecteri kuues ohver, kuid jäi ellu - täielikult moonutatuna, tahab ainult kättemaksu ning mõistab, et Hannibali enda juurde meelitamiseks on vaja sööta - ja selleks saabki FBI agent Clarice Sterling..
Terviklikku tutvustust loe siit.
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

Minu arvates on dr. Hannibal Lecter kõige kurikuulsam, kavalam, haritum ja kohutavam kuritegelane filmide ajaloos üldse. Vaatasin seda filmi "Hannibal" ja meeldis, eriti idee sellest aju väljavõtmisest ja söömisest. Mulle meeldis Lecteri juures just tema haritus ja tapmisviisid. Anthony Hopkins sobis sellesse rolli suurepäraselt. See on kindlasti üks Ridley Scotti parimaid teoseid. Tõesti, üpriski huvitav oli ka Mason Vergeri(Gary Oldman) välimus
.
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

- Ralf
- love <3
"The Silence of the Lambs" on meistriteos stsenaariumi ja sünguse poolest, samuti olid sümpaatsed ka Lecteri-Starlingu vahelised vestlused. "Red Dragon" oli samuti vaadatav hoolimata raugastunud Hopkinsist ja minu jaoks oli Francis Dolarhyde palju vingem kurjam kui Buffalo Bill. "Hannibal" oli keskpärane, raamat oli samuti liiga veniv. "Manhunterit" ei ole näinud.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Kahjuks voonakeste vaikimist ei ole näinud, kuigi tahaks väga näha.
Ma ei teagi kas mulle meeldis Hannibali sõbralik olemine või mitte. Mingismõttes nagu meeldis, mingismõttes mitte.
Ta oli isegi selles rollis kuidagi seksikas.
Hinnet oleks rasket panna. Kõik Hannibali (Hopkinsi) kohad meeldisid, samas film üldkokkuvõttes mitte nii palju. Uuesti vaataks võibolla vaid lõpukohti.
7/10.
Ma ei teagi kas mulle meeldis Hannibali sõbralik olemine või mitte. Mingismõttes nagu meeldis, mingismõttes mitte.
Ta oli isegi selles rollis kuidagi seksikas.
Hinnet oleks rasket panna. Kõik Hannibali (Hopkinsi) kohad meeldisid, samas film üldkokkuvõttes mitte nii palju. Uuesti vaataks võibolla vaid lõpukohti.
7/10.
Last edited by LauraOlen on 26. January 2008, 03:03, edited 3 times in total.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond