Hannibal

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Asko
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Hannibal

Post by Asko »

Hannibal
Hannibal

10 aastat peale seda, kui FBI agent Clarice Sterling rääkis dr Hannibal Lecteriga, kurikuulsa inimsööjaga, on doktor põgenenud. Nüüd tegutseb mees Itaalias. Mason Verger (Gary Oldman), kes oli doktor Lecteri kuues ohver, kuid jäi ellu - täielikult moonutatuna, tahab ainult kättemaksu ning mõistab, et Hannibali enda juurde meelitamiseks on vaja sööta - ja selleks saabki FBI agent Clarice Sterling..

Terviklikku tutvustust loe siit.
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
Peata Ratsanik
Ristiisa
Ristiisa

Post by Peata Ratsanik »

Minu arvates on dr. Hannibal Lecter kõige kurikuulsam, kavalam, haritum ja kohutavam kuritegelane filmide ajaloos üldse. Vaatasin seda filmi "Hannibal" ja meeldis, eriti idee sellest aju väljavõtmisest ja söömisest. Mulle meeldis Lecteri juures just tema haritus ja tapmisviisid. Anthony Hopkins sobis sellesse rolli suurepäraselt. See on kindlasti üks Ridley Scotti parimaid teoseid. Tõesti, üpriski huvitav oli ka Mason Vergeri(Gary Oldman) välimus :D .
Kama
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Kama »

hea film oli kuid "voonakeste vaikimine" on parem.
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Kaido »

"Voonakeste vaimine" 3 osast parim!
Taavi
Ristiisa
Ristiisa

Post by Taavi »

Hannibal oli jah selgelt kehvem kui teised. Voonakeste vaikimine muidugi siis kõige parem. A Punane draakon on ka väga põnev algusest lõpuni.
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Post by Robert »

Ma olen aint "Red Dragon"-it näinud. See oli jah huvitav. Peaks vaatama muud osad kah ära.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

kui siin oleks ka jodie foster mänginud, oleks see võibolla sutsu parem olnud, praegu jätab küll suht külmaks
ImageImageImage
Peata Ratsanik
Ristiisa
Ristiisa

Post by Peata Ratsanik »

Mulle küll meeldis, ma kahjuks pole näinud Voonakesi vaikimas, aga siiski arvan, et voonakesed, jah, on palju parem film.
Peata Ratsanik
Ristiisa
Ristiisa

Post by Peata Ratsanik »

Spoiler :
Aga filmi lõpus ma ei saanud aru, miks Hannibal ikkagi endal kirvega kätte lõi. Ma taipan, et ta oli Clarice`i kiindunud, aga kahe käeraua vahel oli ju väike kett, ta oleks võinud selle puruks lüüa.
Last edited by Peata Ratsanik on 14. May 2006, 11:39, edited 1 time in total.
deepblue
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by deepblue »

Täiega lahe film :D
Gamma14
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Gamma14 »

Hullult hea film, kuigi esimene oli natuke parem. Kahju jah, et Jodi Fosterit siin ei näinud...

8/10
Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

Meeldivad kõik filmid.
Nojah, "Red Dragon" kõige enam.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

"The Silence of the Lambs" on meistriteos stsenaariumi ja sünguse poolest, samuti olid sümpaatsed ka Lecteri-Starlingu vahelised vestlused. "Red Dragon" oli samuti vaadatav hoolimata raugastunud Hopkinsist ja minu jaoks oli Francis Dolarhyde palju vingem kurjam kui Buffalo Bill. "Hannibal" oli keskpärane, raamat oli samuti liiga veniv. "Manhunterit" ei ole näinud.
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by LauraOlen »

Kahjuks voonakeste vaikimist ei ole näinud, kuigi tahaks väga näha.
Ma ei teagi kas mulle meeldis Hannibali sõbralik olemine või mitte. Mingismõttes nagu meeldis, mingismõttes mitte.
Ta oli isegi selles rollis kuidagi seksikas.
Hinnet oleks rasket panna. Kõik Hannibali (Hopkinsi) kohad meeldisid, samas film üldkokkuvõttes mitte nii palju. Uuesti vaataks võibolla vaid lõpukohti.
7/10.
Last edited by LauraOlen on 26. January 2008, 03:03, edited 3 times in total.
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by uLtImAtEcRiTiC »

Lõpp ja Gary Oldman päästavad lõpphinde, Julianne Moore oli kohutav.

P.S, mõtlesingi, miks maja nii tuttav tundub, aga tuleb välja, et "Krendler's lake house with the boat dock is the same house used in What About Bob? (1991)."

5/10
Post Reply