Autorikaitsjad sulgesid taas SubClubi
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Ta mõtleb, et me ostaksime filmide tirimise ning nende vaatamise SubClubi subtiitrite asemel, DVD plaate.
Vabandust, aga paljude filmide DVD-sid Eestis saada ei ole?
Vabandust, aga paljude filmide DVD-sid Eestis saada ei ole?
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Tegelikult võib mõne asja netist isegi odavamalt saada, kuid mitte selles pole küsimus. Ole hea ja näita mulle see koht kätte, kus kohast saad tellida Tähevärava eestikeelse DVD? Või Smallville? Või Lost?
Mul on Simpsonite hooaja DVD'd ostetud, kuid kui keegi ingliskeelt mitteoskav sugulane neid vaadata tahab, peab ta ikkagi subtiitritega varianti kasutama.
Mul on Simpsonite hooaja DVD'd ostetud, kuid kui keegi ingliskeelt mitteoskav sugulane neid vaadata tahab, peab ta ikkagi subtiitritega varianti kasutama.
- Ralf
- love <3
Täpselt. Samuti on tegu ka hobiga ja nagu SubClub ütleb, ei saa sellest mingit tasu, vaid hea tunde, et oma vaevaga inimesed rõõmsaks teed ja see on ju tore. 
simpsonid pole laste multikas muide.kui sa pole kursis.häbi sul olgu anda lastele vaadata.
pealegi ei vaja väiksed lapsed neid.piisavalt multikaid eesti keelde tõlgitud.ja ka subtittritega väga palju neid.
pealegi ei vaja väiksed lapsed neid.piisavalt multikaid eesti keelde tõlgitud.ja ka subtittritega väga palju neid.
Last edited by V on 09. August 2008, 03:46, edited 1 time in total.
V wrote:simpsonid pole laste multikas muide.kui sa pole kursis.häbi sul olgu anda lastele vaadata.
Misasja? Sa oled oma silmad ka peast ära kaotanud vä? Misajast tähendab "sugulane" last? Ja mina vaatasin neid juba umbes 7 aastaselt.
Ja selle seadusevastase kohta ütleks pähh. Sa peaksid üldse tänama, et selliseid inimesi on, kes oma vabast ajast subtiitreid tõlgivad. Ja seadusevastane, mis otsast?
There was a HOLE here. It's gone now.
- Ralf
- love <3
Ah, V. Iga väikseim nüanss maailmas on sinu arust vale. Maailm pöörleks üldse mingil ulmelisel lainel, kui kõik sinu jutu järgi toimiks. Saad ise ka aru, mida räägid?
Vabanda, ma lihtsalt ei taipa, kas sul midagi paremat ei ole teha, kui siin foorumis lollusi öelda, et kõik su jutu peale pahaseks saaksid ja vaidlus puhkeks? Mine välja kiikuma.
Vabanda, ma lihtsalt ei taipa, kas sul midagi paremat ei ole teha, kui siin foorumis lollusi öelda, et kõik su jutu peale pahaseks saaksid ja vaidlus puhkeks? Mine välja kiikuma.