AvP_75 wrote:Lisaksin enda nimekirja (vaata 3. tulpa) Silent Hill 2'e.
Wtf? Kust selline info?
Lol... Christophe Gans on öelnud, et ta oleks huvitatud järje tegemisest.. Ma ei tea, kas tuleb kunagi, aga loodan tõsiselt, et tuleb. Nagu sa just ütlesid "Midagi tuleb ju oodata."
CyberRax wrote:"Pulse"'i, jänkide remakei japside "Kairo"st võiks küll näha. Mitte et ma arvaks et ta parem oleks, aga oleks huvitav näha kas originaali enam kui masendav lõpp ka uusversiooni jõuab või keeratakse see kohalikke tavasid arvestades "heaks".
'
"The film missed its original release date of March 10th because it could not get a PG-13 rating. It was submitted to the rating board four times and four times it got rated R for Strong Frightening Sequences. The company decided to re-shoot some of the "Strong Frightening Sequences" in order for the film to gain a PG-13 rating."
Kui see tõsi on, siis see stuudio võib ennast põlema panna koos selle filmiga. Värdjakari!
Tegelikult on Robertil õigus. Sa juba tead, et õudukas tuleb sitt, kui tüübid filmi PG-13 reitingu nimel ümber tegema hakkavad. Film "Cursed" keerati seepärast nässu, seega kõik üritavadki Unrated versiooni vaadata (mis on verisem).
LadyBug wrote:Pirates of Caribbean2: Dead man's Chest The Breed BloodRayne Spiderman3 Pirates of the Caribbean 3: World's end Ghost Rider World Trade Center Peaceful Warrior Poseidon X-Men: The Last Stand Aquamarine Just My luck The Omen See no Evil Little Man Silent Hill Ultraviolet Pulse The Zodiac The Fast and The Furious 3: Tokio Drift Stick It Bandidas Garfield 2 Phat Girlz She's the man The WickerMan The Descent Waist Deep Titanic- to the surface The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning Crossover Take the Lead Stranfers with Candy An Inconvenient truth Step up Gridigon gang My Super Ex Girlfriend
ma ei mõista,miks te topite spiderman 3 2006 aasta listi..teemaalgataja rääkis sellest aastast.
ja ma ei saa aru miks on sul vaja tähenärida!!!???? mis siis et 2006...kui inimene ootab seda filmi miks ei või ta seda siia nimekirja lisada. Või peaksime hakkama tegema eraldi teema milliseid filme ootate 2007 ja siis 2008 jne...pole mõttet ju...siin räägitakse milliseid filme oodatakse ja sellest piisab ju.. Ja kas sul on mingi haiglane komme igast asjast kinni võtta ja iga asja kallal nokkida...imelik oled vähe v??
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
V wrote:olgu siis... kuid oskab keegi soovitada,kumbasid filme vaadata,kui nad kord meile jõuavad. kas scoop ja children of men või the good german ja michael clayton? kõiki vaadata ei jõua.
Children of Men vaata kindlalt, teiste kohta ei oska öelda. Your choice :wink: