Milliseid filme ootate?

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Peata Ratsanik
Ristiisa
Ristiisa

Milliseid filme ootate?

Post by Peata Ratsanik »

Milliseid 2006. aasta filme siis kõige innukamalt ootate? Mina ootan kindlasti "Jääaeg 2"-te, "X-mehed 3"-e, "Jurassic Park" neljandat osa.
Muidugi ka "Bean 2"-te. Samuti huvitab mind "Young Hannibal: Behind The Mask"(sest Hopkins teeb kaasa). "Scary Movie 4"-ndat ja "Eragoni" tahaks näha ja "Da Vinci koodi."
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Post by Robert »

Noh, neid filme on päris palju, kuid hetkel on veel natuke vara öelda. 2006. aasta alguses tuleb üks päris suur artikkel Filmiveebi - "Filmiaasta 2006" ja eks sealt on siis palju valida. Aga jah, valik on väga suur ja tihti on nii, et alguses ootad väga-väga palju mingit filmi ja lõpuks tuleb välja, et see on saast peale vaatamist.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Robert wrote:Noh, neid filme on päris palju, kuid hetkel on veel natuke vara öelda. 2006. aasta alguses tuleb üks päris suur artikkel Filmiveebi - "Filmiaasta 2006" ja eks sealt on siis palju valida. Aga jah, valik on väga suur ja tihti on nii, et alguses ootad väga-väga palju mingit filmi ja lõpuks tuleb välja, et see on saast peale vaatamist.

Võtke mind meeskonda, aitan kaasa...
ImageImageImage
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Post by Robert »

Selle artikli teen ainult mina :wink: Aga jah, paljud soovivad saada meeskonda, aga loeb
*Kirjaoskus ja kirjastiil.
*Teadmised.
*Käitumine foorumis.
Jne.

Anyway, see läheb offtopicuks kätte.
Kaisukaru
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Kaisukaru »

Ma juba kangesti ootan POTC-i teist osa, ei jõua lihtsalt ära oodata :D :D :D :D Jääaja teist osa ootan ka :wink:
See on minu arvamus ja keegi ei solvu ;)
Fletcher
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Fletcher »

üldiselt mingi paanilist ootust ei ole millegi järele.
final destination 3-st midagi suurepärast arvatavasti niikuinii ei tule, sest juba teine osa oli natuke alla keskmise, kuid huvi on suur.
lisaks veel filme nagu sin city järjed, grind house, the fog jpm filme ;)
põnev filmiaasta tõotab tulla!

spider-man 3 kah muidugi eksole.
Image
ringooo
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by ringooo »

Ma ootan kindlasti Hostelit mis linastub Eestis märtsis,siis ootan väga Scary Movie 4,X-men 3,Da vinci koodi ja Mission Imbosseble 3 ja Kariibi mere piraadid kahte.
Kindlasti midagi veel aga praegu pähe ei löö!
Mihkel
Ristiisa
Ristiisa

Post by Mihkel »

"Jurassic Park IV" on kindlasti üks oodatuimaid. Loodan, et see osa tuleb esimesele osale võrdväärne, aga arvatavasti originaalist paremat ei tehta. "Da Vinci koodi" lähen kah kindlat vaatama. Ma lugesin raamatu läbi ja see oli väga hea ja huvitav! "Kariibimere piraatide" teine osa on kindlasti kah põnev ja käin vaatan selle kinos ära. "When Worlds Collide" tundub olevat kah väga huvitav sci-fi projekt.
Peata Ratsanik
Ristiisa
Ristiisa

Post by Peata Ratsanik »

Ma ka just hakkasin lugema "Ingleid ja deemoneid" ning "Da Vinci koodi", aga ma ei saa aru, miks enne "Da Vincit" ei tehta film "I & D" põhjal, kuna se ju sama peategelasega, aga tegevus toimub varem.
Fletcher
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Fletcher »

clerks 2-e ootan ka, ajee.
Image
kbong
Ristiisa
Ristiisa

Post by kbong »

"Hostel"
Koguaeg lükkavad raisad release aega edasi :evil:
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Post by Robert »

Nojah, aga nüüd on 6. jaanuar ju kindel kuupäev. Samas on juba teine asi, kas see üldse Eesti kinodesse jõuab. Ilmselt sõltub sellest, kas "Saag II" teenib Eesti kinodes palju raha või mitte. Kui teenib, siis on suht kindel, et tuleb Eestisse, sest need on suhteliselt sarnased - piinamine, tapmine ja õudus.
ringooo
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by ringooo »

Robert wrote:Nojah, aga nüüd on 6. jaanuar ju kindel kuupäev. Samas on juba teine asi, kas see üldse Eesti kinodesse jõuab. Ilmselt sõltub sellest, kas "Saag II" teenib Eesti kinodes palju raha või mitte. Kui teenib, siis on suht kindel, et tuleb Eestisse, sest need on suhteliselt sarnased - piinamine, tapmine ja õudus.

Ei ta peaks küll tulema.Mingi 80% on see kindel.
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Post by Robert »

Ja seda ütled sina või MPDE filmilevitaja? :wink:
ringooo
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by ringooo »

Robert wrote:Ja seda ütled sina või MPDE filmilevitaja? :wink:

Aaa :D Mull üeldi igatahes seda Coca Cola Plazast,et see on suhteliselt kindel,et Hostel tuleb Eestisse.Aga noh,võibolla ta siis eksis.
Post Reply