Ega see uus aeg kohe ei tule. Kõigepealt arutatakse jms. Ma ise küsisin TV3-lt, nii et kui ei tea asjast piisavalt palju, siis on targem oma suu kinni hoida.
No kui sa rääkisid, siis on teine asi, aga neil on lihtsalt kombeks niimoodi teha, nt. selle sama Kodu Keset Linnaga oli eelmine aasta samamoodi, ei mäleta enam, mis seriaal siis oli, kuid näitas jõulude ajal ja pärast seda kadus nagu tina tuhka...
Kes teab, mis teema selle Mortyga on, kes Frani ema juures on, alati ema räägib temaga, kuid kunagi vastust ei tule ja Morty välja ka ei tule. Mis toimub...
Eks Fran Drescher valitigi Fine'i rolli osalt selle tõttu, et naisel taoline kummaline "irisev" hääl oli ja minu arust teeb see tegelase omapärasemaks ka (kuigi on tõesti vahel häiriv).
Kunagi ammustel aegadel vaatasin seda kogu aeg ja "Nanny" oli mu lemmikseriaal. Olin selle juba täiesti unustanud, kuni uuesti näitama hakati. Praegu eriti ei vaata. Imestan natuke, kuidas seda kunagi nii palju vaadata sain. Tore küll, aga naljad on kuidagi pingutatud ja võltsid.
Ma nägin kunagi mingit filmi, kus mängis ka Fran Drescher, aga minu imestuseks tal ei olnudki seal nii "iseloomulik" hääl. The Nanny ise on päris vaadatav.