Nanny
Moderator: Meeskond
Nanny
Nanny
The Nanny
Kui Fran Fine´i endine peika ta tema töökohalt vallandab, ei jää tal muud üle kui hakata Manhattanis kosmeetikat ukselt uksele müüma. Sedasi jõuab rikka inglise Broadway produtsendi Maxwell Sheffieldi majja, kes otsib oma kolmele lapsele lapsehoidjat. Fran kirjutab kähku huulepulgaga soovituskirja valmis ja saabki töö endale. See ei meeldi üldsegi C.C. Babcockile, kes juba pikemat aega lisaks tööalastele suhetele Maxwelliga ka muid üritab luua. Kuid see jällegi meeldib Nilesile, kes on seal majas teener ning ei jää üüheski olukorrast võimalust kasutamata, C.C.-le midagi teravat üelda. Fran suudab võita ka laste südamed, kes seni on nii mõnegi lapsehoidja suutnud eemale peletada.
Täielikku tutvustust loe siit.
The Nanny
Kui Fran Fine´i endine peika ta tema töökohalt vallandab, ei jää tal muud üle kui hakata Manhattanis kosmeetikat ukselt uksele müüma. Sedasi jõuab rikka inglise Broadway produtsendi Maxwell Sheffieldi majja, kes otsib oma kolmele lapsele lapsehoidjat. Fran kirjutab kähku huulepulgaga soovituskirja valmis ja saabki töö endale. See ei meeldi üldsegi C.C. Babcockile, kes juba pikemat aega lisaks tööalastele suhetele Maxwelliga ka muid üritab luua. Kuid see jällegi meeldib Nilesile, kes on seal majas teener ning ei jää üüheski olukorrast võimalust kasutamata, C.C.-le midagi teravat üelda. Fran suudab võita ka laste südamed, kes seni on nii mõnegi lapsehoidja suutnud eemale peletada.
Täielikku tutvustust loe siit.
Last edited by Cochrane on 07. July 2006, 13:38, edited 1 time in total.
Tyrkiis wrote:Hehee, nüüd hakati jälle näitama![]()
Ma isegi nägin esimest osa. Vanasti sai ikka vaadatud küll. Mitu aastat tagasi seda üldse näidati viimati?
Hooajad kestsid 1993-1999
Hakkasin ka uuesti vaatama, ikka väga tore ja lõbus seriaal. Nanny a.k.a. Fran Fine hääl on ka väga naljakas. Olin juba ära unustanud selle seriaali võlud. Ikka lemmikute hulka kuulus...

Super, et TV3 lõpuks jälle Nanny't näitama hakkas. Originaalheli on alati parem kui kõige parem dubleering. Subtiitreid ma ei loe, sest kõige ehedamal kujul jõuab point kohale just kuulates. Muidu olen Nanny't mingi kaks korda otsast lõpuni näinud (kaasa arvatud Frani abiellumine mr. Sheffieldiga), seda küll tänu saksa kanalile VOX
fredpuess wrote:Super, et TV3 lõpuks jälle Nanny't näitama hakkas. Originaalheli on alati parem kui kõige parem dubleering. Subtiitreid ma ei loe, sest kõige ehedamal kujul jõuab point kohale just kuulates. Muidu olen Nanny't mingi kaks korda otsast lõpuni näinud (kaasa arvatud Frani abiellumine mr. Sheffieldiga), seda küll tänu saksa kanalile VOX
Point jõuab jah just inglise keeles hästi kohale, kuid miks sa ette rääkisid, et nad abielluvad. Oli küll aimata, kuid ikkagi :evil: :evil: