Cinemania

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

Moderator: Meeskond

crackhead
Ristiisa
Ristiisa

Post by crackhead »

kkssuur wrote::D See oli päris hea, kuid bänni hinnaga, arvan.

Eks näis, aga võin ju ka uue kasutaja siis teha, ainult postituste arv läheb kaotsi.
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10
Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10

Image
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Post by Robert »

Nojah, kuid samas saab panna bänni arvuti koodile, mis tähendab, et enam näiteks crackheadi arvutist Filmiveeb.ee'sse siseneda ei saa. Kusjuures, see ei olnud bänni hinnaga. Kokkuvõttes on ennem ikka hoiatused jms.
m2rt02
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

cinemania

Post by m2rt02 »

mina arvan et cinemania on nagu väga hea saade aga natuke pikem võiks olla ja taustal võiks näidata mingeid filmi treilereid mis puutub rein oksa siis sheff saatejuht mulle meeldib ta sõna kasutus ja see kuidas ta saate lõpetab oscarite jagamine võiks lihtsalt subidega olla mitte kommenteeritud. ja tõesti mis mõtte on nominente pähe õppida mõttetu ju parem õppi filmi nimesi pähe ja näitlejate nimesi.
crackhead
Ristiisa
Ristiisa

Re: cinemania

Post by crackhead »

m2rt02 wrote:mina arvan et cinemania on nagu väga hea saade aga natuke pikem võiks olla ja taustal võiks näidata mingeid filmi treilereid mis puutub rein oksa siis sheff saatejuht mulle meeldib ta sõna kasutus ja see kuidas ta saate lõpetab oscarite jagamine võiks lihtsalt subidega olla mitte kommenteeritud. ja tõesti mis mõtte on nominente pähe õppida mõttetu ju parem õppi filmi nimesi pähe ja näitlejate nimesi.

Ärme tee midagi põhjalikult :P
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10
Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10

Image
tam
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Re: cinemania

Post by tam »

m2rt02 wrote:mina arvan et cinemania on nagu väga hea saade aga natuke pikem võiks olla ja taustal võiks näidata mingeid filmi treilereid mis puutub rein oksa siis sheff saatejuht mulle meeldib ta sõna kasutus ja see kuidas ta saate lõpetab oscarite jagamine võiks lihtsalt subidega olla mitte kommenteeritud. ja tõesti mis mõtte on nominente pähe õppida mõttetu ju parem õppi filmi nimesi pähe ja näitlejate nimesi.

nõus. täna vaadake kindlasti!
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Post by lostinthemist »

Vaatan seda iga kord kui on võimalus. Miinuseks on see, et algab liiga hilja. Reede oleks täiuslik aeg, sest siis ei pea järgmine hommik vara ärkama et kooli minna vms.Igasugust vajalikku infot saab esilinastuvate filmide kohta jne. Eriti meeldib TOP'e vaadata. Kas pole imelik, et USA top 3 on ära jäetud. Varem näitas mõlemate top 3'e.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Saate humoorikaim osa on see, kui Rein Oks mõne filmi tutvustust loeb ja tema näost on näha, kui film tema meelest väga lame on.
V
Ristiisa
Ristiisa

Post by V »

Last edited by V on 09. August 2008, 07:13, edited 1 time in total.
V
Ristiisa
Ristiisa

Post by V »

Last edited by V on 09. August 2008, 07:12, edited 1 time in total.
CyberRax
Eliit

Post by CyberRax »

Meeldib. Eks ta suht pealiskaudne ole (praktiliselt eranditult ainult Hollywoodi filmid ning neistki peaasjalikult sellised mis meilgi linastuvad) aga lihtsalt ajaviitmise seisukohalt käib ta küll. Oks on igati muhe vana kellele tuleb au anda kasvõi selle pärast et jätkuvalt viitsid antud saates esineda (kaua ta seal juba on, 5+ aastat?).
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Peale ajaviite pakub see ka naerupuginat vahel, kui mingi filmi tutvustamise ajal näitlejad filmi taevani kiidavad ning räägivad "kui vapustav seda teha oli ja kolleegid ja režissöör olid ülitoredad ja see oli elu kogemus" ja tegelikult see on ilgelt s--t ja keegi ei lähe seda vaatama. :oops:

:)
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

Post by Weirdo »

Mulle täitsa meeldib, kuigi olen seda vaadanud äärmiselt harva. Üldiselt mulle seal näidatavad filmid tavaliselt ei meeldi ja sümpaatsete filmide trailereid võin netist ka vaadata.
Mu meelest on see saade natuke igavavõitu, kuid saatejuht on tore :) Mõnus muhe mees.
Tegelikult võiks seda lausa regulaarselt vaadata, aga ma ei mäleta sedagi mis päeviti see on. Hiljavõitu kah.
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Post by lostinthemist »

Weirdo - Cinemania on neljapäeviti. :P
V
Ristiisa
Ristiisa

Post by V »

Last edited by V on 09. August 2008, 07:12, edited 1 time in total.
Chras
Registreerimata kasutaja
Registreerimata kasutaja

Post by Chras »

Olen Vaadanud, Ja Vaatan Kah, Aint Mitte suvel, sest suvel on muudgi teha...
Olen osalenud kh ja samas võitnud kah....
Ja Üleültse kus toimub mingi filmide(nänni, postrite ja mis muu loosimine)
siis 50% võidan kah...
Post Reply