Nojah, kuid samas saab panna bänni arvuti koodile, mis tähendab, et enam näiteks crackheadi arvutist Filmiveeb.ee'sse siseneda ei saa. Kusjuures, see ei olnud bänni hinnaga. Kokkuvõttes on ennem ikka hoiatused jms.
mina arvan et cinemania on nagu väga hea saade aga natuke pikem võiks olla ja taustal võiks näidata mingeid filmi treilereid mis puutub rein oksa siis sheff saatejuht mulle meeldib ta sõna kasutus ja see kuidas ta saate lõpetab oscarite jagamine võiks lihtsalt subidega olla mitte kommenteeritud. ja tõesti mis mõtte on nominente pähe õppida mõttetu ju parem õppi filmi nimesi pähe ja näitlejate nimesi.
m2rt02 wrote:mina arvan et cinemania on nagu väga hea saade aga natuke pikem võiks olla ja taustal võiks näidata mingeid filmi treilereid mis puutub rein oksa siis sheff saatejuht mulle meeldib ta sõna kasutus ja see kuidas ta saate lõpetab oscarite jagamine võiks lihtsalt subidega olla mitte kommenteeritud. ja tõesti mis mõtte on nominente pähe õppida mõttetu ju parem õppi filmi nimesi pähe ja näitlejate nimesi.
Ärme tee midagi põhjalikult
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10 Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10
m2rt02 wrote:mina arvan et cinemania on nagu väga hea saade aga natuke pikem võiks olla ja taustal võiks näidata mingeid filmi treilereid mis puutub rein oksa siis sheff saatejuht mulle meeldib ta sõna kasutus ja see kuidas ta saate lõpetab oscarite jagamine võiks lihtsalt subidega olla mitte kommenteeritud. ja tõesti mis mõtte on nominente pähe õppida mõttetu ju parem õppi filmi nimesi pähe ja näitlejate nimesi.
Vaatan seda iga kord kui on võimalus. Miinuseks on see, et algab liiga hilja. Reede oleks täiuslik aeg, sest siis ei pea järgmine hommik vara ärkama et kooli minna vms.Igasugust vajalikku infot saab esilinastuvate filmide kohta jne. Eriti meeldib TOP'e vaadata. Kas pole imelik, et USA top 3 on ära jäetud. Varem näitas mõlemate top 3'e.
Meeldib. Eks ta suht pealiskaudne ole (praktiliselt eranditult ainult Hollywoodi filmid ning neistki peaasjalikult sellised mis meilgi linastuvad) aga lihtsalt ajaviitmise seisukohalt käib ta küll. Oks on igati muhe vana kellele tuleb au anda kasvõi selle pärast et jätkuvalt viitsid antud saates esineda (kaua ta seal juba on, 5+ aastat?).
Peale ajaviite pakub see ka naerupuginat vahel, kui mingi filmi tutvustamise ajal näitlejad filmi taevani kiidavad ning räägivad "kui vapustav seda teha oli ja kolleegid ja režissöör olid ülitoredad ja see oli elu kogemus" ja tegelikult see on ilgelt s--t ja keegi ei lähe seda vaatama. ops:
Mulle täitsa meeldib, kuigi olen seda vaadanud äärmiselt harva. Üldiselt mulle seal näidatavad filmid tavaliselt ei meeldi ja sümpaatsete filmide trailereid võin netist ka vaadata. Mu meelest on see saade natuke igavavõitu, kuid saatejuht on tore Mõnus muhe mees. Tegelikult võiks seda lausa regulaarselt vaadata, aga ma ei mäleta sedagi mis päeviti see on. Hiljavõitu kah.
Olen Vaadanud, Ja Vaatan Kah, Aint Mitte suvel, sest suvel on muudgi teha... Olen osalenud kh ja samas võitnud kah.... Ja Üleültse kus toimub mingi filmide(nänni, postrite ja mis muu loosimine) siis 50% võidan kah...