Pain passes but love remains/Whatever you do in your life don't give up your own dreams/On the way back the storm came up.I threw up for then minutes and thougt 'Yeah this is glamour'/Acting is a chil's game with adult rules/ Nicole
"Pulse"'i, jänkide remakei japside "Kairo"st võiks küll näha. Mitte et ma arvaks et ta parem oleks, aga oleks huvitav näha kas originaali enam kui masendav lõpp ka uusversiooni jõuab või keeratakse see kohalikke tavasid arvestades "heaks".
Pulse-i ootan ma kah. Treilerid on olnud minu arust väga head. Aint see vist kisub mingi maailmalõpu teema juurde, sest ühes treileris hakkasid lennukid alla kukkuma jne.
Õudne uudishimu on küll jah, et mis käkiga nüüd nad hakkama said.. vaadates näitlejate valikut ja nähes seda treilerit..khm khm..järjekordne noorteõudukas? Ei saa aru ma, milleks?
Ja et teemas püsida, siis seda M. Night Shyamalani uut filmi tahaks näha. Lady in The Water
kbong wrote:Õudne uudishimu on küll jah, et mis käkiga nüüd nad hakkama said.. vaadates näitlejate valikut ja nähes seda treilerit..khm khm..järjekordne noorteõudukas? Ei saa aru ma, milleks?
Ja et teemas püsida, siis seda M. Night Shyamalani uut filmi tahaks näha. Lady in The Water
Vana sa oled et sa nii räägid...kõik püüavad mingid ekstra targad olla ise ei tea sittagi..sa oled ise ka raudselt mingi noor ja siis vingub...(sorryvaan kui ma eksin)
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
kbong wrote:Õudne uudishimu on küll jah, et mis käkiga nüüd nad hakkama said.. vaadates näitlejate valikut ja nähes seda treilerit..khm khm..järjekordne noorteõudukas? Ei saa aru ma, milleks?
Vana sa oled et sa nii räägid...kõik püüavad mingid ekstra targad olla ise ei tea sittagi..sa oled ise ka raudselt mingi noor ja siis vingub...(sorryvaan kui ma eksin)