Söök
Moderator: Meeskond
- lostinthemist
- Ristiisa

Re: Viimane söök, mida sõite!
Koeraliha, mida sõin ühes Lõuna-Korea restoranis.
achievement unlocked
Päris... huvitav kogemus, kuid samas polnud maitse midagi erilist. Koeraliha vürtsika supi sees.
Ma ei tea, kas see oli minu südametunnistus või mis asi, aga koeraliha söömise ajal jooksid silme eest läbi stseenid armsast pisikesest kutsikast, kes lippas moonipõllul ringi. Pean tunnistama, et mul oli väike hirm ja ärevus sees enne söömist.
Nüüd saan minna rahuliku südamega tagasi koju ja öelda: "Ma sõin koeraliha; f*ck you, vegans!"
achievement unlocked
Päris... huvitav kogemus, kuid samas polnud maitse midagi erilist. Koeraliha vürtsika supi sees.
Ma ei tea, kas see oli minu südametunnistus või mis asi, aga koeraliha söömise ajal jooksid silme eest läbi stseenid armsast pisikesest kutsikast, kes lippas moonipõllul ringi. Pean tunnistama, et mul oli väike hirm ja ärevus sees enne söömist.
Nüüd saan minna rahuliku südamega tagasi koju ja öelda: "Ma sõin koeraliha; f*ck you, vegans!"
2 klaasi piima
Pannkoogid vaarikamoosiga
3 kohvi
Porgandi-apelsini kreemsupp
Snickers
Burn
Viinamarjad
Rukkihelbed piimaga
Pannkoogid vaarikamoosiga
3 kohvi
Porgandi-apelsini kreemsupp
Snickers
Burn
Viinamarjad
Rukkihelbed piimaga
Viimaseks piduroaks Taiwanis jääb haiuime supp ja krõbedaks küpsetatud tuvi 
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Estonia bussipeatuse kebabi jointist võtsin ühe pita, et võrrelda seda Gonsiori tänaval oleva koha omaga. Päris norm oli.

Purk herneid ja kartulivahvlid.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- lostinthemist
- Ristiisa

Bibimbap (keedetud riis köögiviljade ja sealihaga) - Pärnu maanteel asuvas korea restoranis nimega Gotsu.
Oivaline maitseelamus.

Oivaline maitseelamus.

- lostinthemist
- Ristiisa

Idamaine vürtsikas pelmeenisupp, lisandiks riis. Seekord samuti Gotsu restoranis.
Vürtsikuse tase ajas nina vett jooksma, mida ma just lootsingi, ning see tuletas meelde Lõuna-Koread. Igatsen seda ikka meeletult.

Vürtsikuse tase ajas nina vett jooksma, mida ma just lootsingi, ning see tuletas meelde Lõuna-Koread. Igatsen seda ikka meeletult.

Praadisin soolaliha ja keetsin kartuleid. Nomnom. Joogiks valisin koduse õunamahla. Mmm.
Kartul ja lihakaste, roheline sibul peal koos pipraseguga ja külm piim kõrvale, nomnom.
Kaks tordilõiku, toodi niisama heast südamest.
Mu naabrid on the bestest.
Endatehtud õunakooki sõin viimati.