Mida sooviksite filmiveebil näha?

Küsimused, soovitused ja üldine jutt FILMIVEEB.EE kohta. NB! Muu jutt siia ei kuulu!

Moderator: Meeskond

Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Mida sooviksite filmiveebil näha?

Post by Ronet »

FV päevikus võiks 'Lisa Sissekanne' sektsioon paikneda päeviku kohal.

EDIT: also võiks päevik kuude kaupa nummerdatud olla. Ei viitsi iga kuu filme läbi lugeda..
Päevik | 2021
Image
Image
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

Post by brixxx »

Kasutasin korra Robert Downey Jr. lehel vaata kõiki tema filme ja seriaale, aga mind ei häirinud filmide ja seriaalide otsing, aga kui ma olen valinud filmi või seriaali välja, siis võiks tagasi lehele suunata sellele lehele mida valisin, mitte et see jääb sinna pop-up aken, mis on liiga väike, et kogu teksti näha ja seal pole võimalik ei edasi ega tagasi liikuda.
Kultuuri Võlu - blogi kultuurist
Techblog - õpetused ja arvustused
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

brixxx wrote:Kasutasin korra Robert Downey Jr. lehel vaata kõiki tema filme ja seriaale, aga mind ei häirinud filmide ja seriaalide otsing, aga kui ma olen valinud filmi või seriaali välja, siis võiks tagasi lehele suunata sellele lehele mida valisin, mitte et see jääb sinna pop-up aken, mis on liiga väike, et kogu teksti näha ja seal pole võimalik ei edasi ega tagasi liikuda.

Jah, seda on juba siin mainitud.
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

Post by brixxx »

Rain wrote:
brixxx wrote:Kasutasin korra Robert Downey Jr. lehel vaata kõiki tema filme ja seriaale, aga mind ei häirinud filmide ja seriaalide otsing, aga kui ma olen valinud filmi või seriaali välja, siis võiks tagasi lehele suunata sellele lehele mida valisin, mitte et see jääb sinna pop-up aken, mis on liiga väike, et kogu teksti näha ja seal pole võimalik ei edasi ega tagasi liikuda.

Jah, seda on juba siin mainitud.

Okei, pole tervet foorumit lugenud ja pole enne seda funktsiooni siin lehel kasutanud ka.
Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

Vabandust, kui vastus juba kuskil olemas on, aga... Filme on väga mugav otsida, paari tähe kirjutamisel pakutakse juba midagi. Kas millalgi on võimalik sama hõlpsasti leida ka seriaale?
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Pixie wrote:Vabandust, kui vastus juba kuskil olemas on, aga... Filme on väga mugav otsida, paari tähe kirjutamisel pakutakse juba midagi. Kas millalgi on võimalik sama hõlpsasti leida ka seriaale?

Kunagi võib-olla, sest webmaster käib meil siin nagu kuuvarjutus.
Apophis
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Apophis »

Soprano wrote:
Pixie wrote:Vabandust, kui vastus juba kuskil olemas on, aga... Filme on väga mugav otsida, paari tähe kirjutamisel pakutakse juba midagi. Kas millalgi on võimalik sama hõlpsasti leida ka seriaale?

Kunagi võib-olla, sest webmaster käib meil siin nagu kuuvarjutus.

Nautige
Kiired, kvaliteetsed ning professionaalsed kodulehekülgede erilahendused - Konekt OÜ
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Ronet »

Kas ma olen ainuke kes filme otsides saab mitu tulemust ja siis üritab nooleklahviga nende hulgast valida? Antud tegevus kustutab otsingu ära tho.
Päevik | 2021
Image
Image
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Level wrote:Kas ma olen ainuke kes filme otsides saab mitu tulemust ja siis üritab nooleklahviga nende hulgast valida? Antud tegevus kustutab otsingu ära tho.

Ma just praegu proovisin. Avastasin juts, et tegelikult saab küll sellega filme valida ja see ei kustuta trükitud teksti täielikult ära, ta lihtsalt ei näita, et see nooleklahvi kasutamine kuidagi mõjuks.
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rasmus »

Ma midagi rohkemat näha ei sooviks, ma sooviks pigem seda, et filmide lisamisel ma seda "Stuudiot" ei näeks :)) Nii mõnelgi filmil on stuudiot raske leida ja ma ei usu, et see stuudio kedagi üldse huvitab.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

See on jah Kaido nõudmisel, kui õigesti aru olen saanud; ise pean seda samuti võrdlemisi ebavajalikuks.
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Shane Van Dyke

Post by Rasmus »

brixxx wrote:Mind huvitab üks asi ka, paar nädalat tagasi tegin kolme näitleja biograafia: Dick Van Dyke, Alun Armstrong ja Dennis Waterman, aga hetkel ei näe neid kuskil, pole isegi mingit sõnumit tulnud, et need biograafiad ei sobi.

Kuuldavasti pidid liiga vigased olema 8)

Meelelahutaja kohta seda, et vikipeedias oli kirjas entertainer. Ilmselt selline nimetus tänu sellele, et peamiselt on ta osalenud komöödiates.
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

Post by brixxx »

OKEI, kuigi nende kolme näitlejate kohta väga palju pilte ei leidnudki, kas neid seega üldse ei lisatagi.
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

brixxx wrote:OKEI, kuigi nende kolme näitlejate kohta väga palju pilte ei leidnudki, kas neid seega üldse ei lisatagi.

Misasja need pildid siia veel puutuvad?? Tekstid on vigased, vajavad VÄGA suurt viimistlust.
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

Post by brixxx »

Rain wrote:
brixxx wrote:OKEI, kuigi nende kolme näitlejate kohta väga palju pilte ei leidnudki, kas neid seega üldse ei lisatagi.

Misasja need pildid siia veel puutuvad?? Tekstid on vigased, vajavad VÄGA suurt viimistlust.

Seda ma usun, aga mina piltide jutu ei alustanud ning arvasin ise ka pigem tekst.
Post Reply